Huawei P30 PRO. DATA DE LANSARE Dezvaluita Public

Huawei P30 PRO. Data de lansare pentru noile modele de telefoane a fost dezvaluita public astazi, iata cand le vei putea cumpara din magazine, si la ce preturi.

Huawei P30 PRO lansare data

Huawei P30 PRO. Data de lansare pentru noua serie de telefoane a fost dezvaluita public inainte ca ele sa fie prezentate intr-o conferinta oficiala a companiei chinezesti Huawei, iar asa am aflat cam cand le vom putea cumpara. Mai exact, Huawei P30 PRO a fost listat pe website-ul celor de la Amazon in cursul zilelor trecute, iar asa am aflat ca preturile din Europa urmeaza intr-adevar sa fie cele pe care le-am auzit dintr-o serie de zvonuri aparute in cursul zilelor trecute.

Huawei P30 PRO. Am aflat atunci ca noul model de smartphone va costa 999 de euro in Europa, iar listarea de pe Amazon este facuta la pretul de 1024 euro, deci cu un comision tipic pentru un magazin online. Listarea a fost facuta pentru italia, Huawei P30 PRO urmand a fi pus in vanzare si acolo impreuna cu alte tari alese de catre chinezi, iar data de lansare ar fi 5 aprilie pentru noua serie de telefoane mobile, deci la putin timp in urma conferintei de lansare.

Huawei P30 PRO. DATA DE LANSARE Dezvaluita Public

Huawei P30 PRO lansare data amazon

Huawei P30 PRO. Lansarea din 5 aprilie ar fi facuta la doar 10 zile dupa ce telefoanele vor fi dezvaluite in mod oficial, iar asta inseamna ca precomenzile ar trebui sa inceapa chiar in ziua conferintei de prezentare. Lansarea Huawei P30 PRO din 5 aprilie ar trebui sa aiba loc in toate tarile europene in care chinezii isi vand produsele, dar si in alte zone de pe glob, asa ca il veti putea cumpara cam de oriunde altundeva doriti, la preturi care incep de la 1000 de euro.

Huawei P30 PRO. Lansarea din 5 aprilie va cuprinde inclusiv telefoanele P30, care vor fi disponibile la preturi care incep de la 750 de euro, sau cel putin acestea sunt preturile sugerate pentru aceste modele de telefoane. Atat Huawei P30 PRO, ca si versiunea P30 vor avea diverse cadouri oferite la precomanda, valoarea acestora ajungand pana la 290 de euro pentru modelele de top, adica aproape o treime din valoarea totala a telefoanelor chinezilor.

Huawei P30 PRO. Pe 26 martie va avea loc conferinta de lansare pentru noile telefoane, iar atunci vom afla toate noutatile, impreuna cu surprizele pregatite de catre chinezi.