iPhone 11. Iata ce va COPIA de la GALAXY S10, Huawei P30 PRO

iPhone 11. Pentru noile modele de telefoane din 2019, compania Apple a decis sa mai copieze cate ceva de la Samsung GALAXY S10, sau Huawei P30 PRO, iata ce.

10

iPhone 11 camera s10 p30 pro

iPhone 11. Noul model de telefon al companiei Apple va fi lansat cu o schimbare pe care foarte multa lume o asteapta de ani si ani de zile, dar care pana in momentul de fata a tot fost evitata la implementare de catre americani. Mai exact, pentru iPhone 11 cei de la Apple vor implementa in sfarsit un senzor wide-angle pentru inregistrarea de poze, ceva ce alte telefoane mobile au de cativa ani, dar ceva ce Samsung a implementat abia anul acesta in modelele de top.

iPhone 11. Cu noua camera tripla din 2019 telefoanele celor de la Apple vor ajunge din urma seria Huawei P20 Pro, lansata la inceput de 2018 de catre chinezi, asa cum Samsung GALAXY S10 abia a ajuns din urma acele modele de telefoane, dar ramane in urma Huawei P30 PRO. In toamna va veni randul celor de la Apple sa-si ajunga din urma concurenta cu iPhone 11, insa nu in ceea ce priveste tehnologiile de anul acesta, ci tehnologiile care au fost lansate cu mult mai mult timp in urma.

iPhone 11. Iata ce va COPIA de la GALAXY S10, Huawei P30 PRO

iPhone 11. Camera tripla a viitorului telefon va fi compusa dintr-un senzor principal de imagine, care va avea rezolutia de 12 megapixeli, unui wide-angle cu aceeasi rezolutie, plus un altul telephoto, tot cu aceeasi rezolutie. Senzorul wide-angle, pe care eu il astept de cativa ani in telefoanele Apple, ne va permite sa inregistram mai mult din ceea ce este in jurul nostru, spatii mult mai mari putand fi cuprinse in poze, astfel ca nu va trebui sa va distantati de cladiri pentru a le face poze de calitate, de exemplu.

iPhone 11. In timp ce Apple implementeaza in telefoanele sale senzori wide-angle pentru inregistrarea de poze, cei de la Huawei merg un pas mai departe si implementeaza senzori de adancime in camera principala. Acetia vor ajunge cu siguranta si in viitoarele modele de telefoane iPhone, cel mai probabil incepand din anul 2020, dar in iPhone 11 nu vom avea cu siguranta o asemenea tehnologie, in ciuda unor zvonuri aparute pana acum.

iPhone 11. Lansarea noilor modele de telefoane urmeaza sa aiba loc undeva prin toamna acestui an, insa deocamdata nu a fost dezvaluita o posibila data la care le vom vedea oficial.