WhatsApp. LANSEAZA o NOUA Aplicatie pe Telefoane

WhatsApp. Dupa o perioada foarte lunga de asteptare, compania americana a decis intr-un final sa lanseze aplicatia noua pentru telefoane, iata ce face.

WhatsApp business

WhatsApp. O noua aplicatie este lansata de catre compania din spatele celei mai mari platforme de mesagerie de pe planeta, anuntul fiind facut in cursul noptii trecute, si este unul foarte important pentru toata lumea. Mai exact, versiunea pentru companii a aplicatiei WhatsApp, adica WhatsApp Business, a fost lansata in mod oficial de catre compania americana in mod public, prima tara in care ea a fost pusa in distributie este Mexic, dar acesta e doar inceputul.

WhatsApp. In cazul in care nu stiati deja, compania americana a creat o versiune speciala a aplicatiei sale care le permite companiilor sa intre mai usor in contact cu clientii din lumea intreaga prin intermediul platformei. Pentru Android cei de la WhatsApp au lansat aceasta aplicatie cu foarte mult timp in urma, insa iata ca intr-un final ajunge inclusiv pe platforma iOS a celor de la Apple, dar nu va fi disponibila pentru utilizatorii obisnuiti, ci doar pentru companii.

WhatsApp. LANSEAZA o NOUA Aplicatie pe Telefoane

WhatsApp business iphone

WhatsApp. Conturile care permit accesul la aceasta versiune a aplicatiei pot fi inregistrate doar de catre companiile care aleg sa foloseasca platforma pentru a comunica mai usor cu oricare dintre clientii lor. Asta inseamna ca un utilizator obisnuit nu se poate inregistra pentru a folosi platforma Business a celor de la WhatsApp, asa ca desi veti vedea aplicatia in App Store, nu va chinuiti sa o instalati, pentru ca nu o veti putea folosi, pentru ca nu va este dedicata.

WhatsApp. Extinderea suportului pentru versiunea Business a aplicatiei aduce pentru utilizatorii obisnuiti posibilitatea de a primi ajutor mai rapid si mai usor pentru problemele pe care le intampina cu diverse companii. Platforma poate fi folosita inclusiv in Romania de catre companiile care sunt interesate sa intre in contact cu utilizatorii care folosesc WhatsApp, reclame fiind deasemenea afisate pentru ca oamenii sa stie ca pot comunica mai usor cu compania favorita.

WhatsApp. Deocamdata aplicatia este distribuita in diverse tari de pe glob de catre americani, asa ca deocamdata nu se stie foarte clar cam cand va ajunge si in Romania.