Huawei P30 PRO. OFICIAL, Telefoanele LISTATE, IMAGINI, CADOURI la PRECOMANDA

Huawei P30 PRO. Noua serie de telefoane a fost listata in mod oficial pe website-ul companiei Huawei, imagini de presa cu telefoanele si cadourile la precomanda fiind dezvaluite.

Huawei P30 PRO imagini cadou precomanda

Huawei P30 PRO. Primele imagini oficiale cu noile telefoane au fost publicate chiar de catre compania Huawei in cursul acestei dimineti in website-urile pentru multiple tari de pe glob, chinezii parand sa nu mai doreasca sa tina totul secret pentru clienti. Puteti vedea mai jos ce imagini au publicat cei de la Huawei pentru Huawei P30 PRO, telefoanele fiind dezvaluite in toata splendoarea lor inainte de a fi prezentate in mod oficial, saptamana viitoare.

Huawei P30 PRO. Cei interesati sa cumpere telefoanele au astazi dezvaluite inclusiv cadourile care sunt oferite la precomanda de catre compania chinezeasca, si vorbim despre cateva surprize extrem de interesante. Pentru Huawei P30 este oferita o boxa Sonos One pentru cei care decid sa faca acum o achizitie, insa pentru Huawei P30 PRO este oferita nu doar aceasta boxa, ci si un incarcator wireless, valoarea totala a cadourilor fiind de 289 de euro.

Huawei P30 PRO. OFICIAL, Telefoanele LISTATE, IMAGINI, CADOURI la PRECOMANDA

Huawei P30 PRO imagini cadou precomanda franta belgia olanda

Huawei P30 PRO. Cadourile la precomanda difera in functie de tara in care sunt puse in vanzare telefoanele, insa in Belgia, Franta, si Olanda sunt oferite exact aceleasi produse pentru clientii interesati. Nu cred ca in Romania comandarea Huawei P30 PRO va avea drept cadou la precomanda aceleasi produse, care au o valoare foarte mare, asa ca nu trebuie sa sperati la acest lucru, pentru ca veti avea parte de o foarte mare dezamagire, din pacate.

Huawei P30 PRO. Preturile oficiale pentru telefoane nu sunt dezvaluite in paginile celor de la Huawei, insa aflasem deja inca de acum vreo saptamana ca modelul de top va costa 1000 de euro, in timp ce versiunea P30 va costa doar 750 de euro. Pe de alta parte, toate imaginile de pana acum cu seria Huawei P30 PRO au aratat exact design-ul pe care il vor avea intr-adevar noile modele de telefoane, asa ca lucrurile au devenit destul de oficiale in momentul de fata.

Huawei P30 PRO. Conferinta pentru prezentarea oficiala urmeaza sa aiba loc in data de 26 martie in Paris, insa pana atunci e posibil sa mai aflam si alte informatii despre noile telefoane ale chinezilor. In Romania cei de la Huawei deocamdata n-au publicat vreo pagina speciala in care sa promoveze Huawei P30 PRO, asa ca ramane de vazut ce-ar mai putea aparea in orele urmatoare, dar nu mi-as face foarte mari sperante ca vom vedea ceva special