Apple va Transmite LIVE Conferinta de Luni in Apple Store

apple live conferinta apple store

Apple vrea ca un numar cat mai mare de oameni sa vada conferinta sa din cursul zilei de luni, 25 martie, astfel ca va transmite evenimentul in unele Apple Store-uri. Acele Apple Store care au un “perete video” instalat deja vor transmite intreaga conferinta din SUA, cateva zeci de magazine din intreaga lume fiind selectate pentru a participa la eveniment.

Apple le permite fanilor sa se inscrie pentru a participa la acest eveniment special, si trebuie sa faceti asta pentru ca fara o inscriere e posibil sa nu aveti loc in magazin. Pe website-ul Apple aveti o lunga lista de Apple Store in care va fi transmis evenmentul din 25 martie, insa daca cel de langa voi nu apare, puteti intreba daca va exista o transmisiune live si acolo.

Decizia Apple de a transmite conferinta de luni in atat de multe magazine sugereaza faptul ca produsele care vor fi anuntate vor fi disponibile in intreaga lume. Aici ma refer, desigur, la platforma de streaming video pe care Apple o dezvolta de cativa ani, ea putand fi lansata la nivel global din moment ce se doreste ca multa lume sa vata noutatile anuntate.

2 COMENTARII

  1. Sa vezi copy-paste ce va face Apple după S10+/P30Pro/Note10.
    Din păcate sunt în declin și vor continua pe partea de telefoane, dacă nu vin cu ceva nou, ceva inovator. Piața deja s-a cam plictisit,investitorii la fel. Trebuie să facă ceva!