Apple NU va fi Deocamdata un Concurent al Netflix

apple concurent netflix

Apple va prezenta in 25 martie un nou serviciu de streaming video la cerere, iar contrar zvonurilor aparute in ultimele luni, se pare ca nu va fi un concurent pentru Netflix. Gigantul serviciu Netflix nu va fi disponibil in noua platforma de streaming video pe care o va lansa compania Apple, insa chiar si asa, cei din Cupertino deocamdata nu vor concura cu ei.

Apple a investit masiv in productia de creatii proprii pentru serviciul de streaming video, insa deocamdata nu are suficiente pentru a concura cu Netflix, sau alte platforme similare din SUA. In aceasta idee, cei de la Apple se vor concentra deocamdata pe vanzarea platformelor de streaming video concurente, ceea ce le va aduce un numar consistent de abonati, la inceput.

Apple va aduna serviciile de streaming video la cerere din diverse zone de pe glob, sau cel putin unele dintre ele, intr-o singura aplicatie prin care oamenii se vor putea abona la ele. Apple le va permite oamenilor sa vada printr-o singura aplicatie tot ceea ce vedeau prin mai multe separate, dar va vinde inclusiv pachete promotionale la servicii, care vor costa mai putin decat daca ar fi contractat separat fiecare serviciu in parte.

After years of circling the TV business, Apple is finally ready to make its big splash: On Monday it will unveil its new video strategy, along with some of the new big-budget TV shows it is funding itself. One thing Apple won’t do is unveil a serious competitor to Netflix, Hulu, Disney, or any other entertainment giant trying to sell streaming video subscriptions to consumers.

Apple n-a reusit sa-i convinga pe cei de la Netflix de utilitatea platformei sale de streaming video la cerere, insa alte servicii si-ar oferi deja continutul pentru serviciu. Singura intrebare este legata de disponibilitatea acestei noi platforme, cei de la Apple putand sa o lanseze doar in SUA, sau chiar si in multe alte zone de pe glob, dar deocamdata nu se stie.