Apple CONFIRMA OFICIAL Produsul MULT ASTEPTAT

Apple a confirmat oficial lansarea unui produs mult asteptat de catre clienti si faci, iata ce a ramas ascuns in cadrul website-ului sau ieri.

apple confirma airpower

Apple a confirmat ieri, in secret, lansarea produsului pe care foarte multi dintre clientii si fanii sai il asteapta, dar care pana in prezent a fost amanat in mod complet misterios, el fiind deasemenea confirmat de catre iOS 12.2. Vorbesc desigur despre AirPower, celebrul pad de incarcare wireless, care a fost prezentat in 2018 de catre compania Apple, dar care pana in prezent nu a fost pus in vanzare de catre cei din Cupertino, in mod complet surprinzator.

Apple ar fi ordonat inceperea productiei AirPower chiar la inceputul acestui an, insa pana acum noul produs nu a fost lansat, in ciuda faptului ca in fiecare zi din aceasta saptamana, exceptand astazi, Apple a lansat cate un produs nou. AirPower se lasa totusi asteptat, insa imaginea de mai jos a aparut pe website-ul celor din Cupertino in cursul zilei de ieri, dupa ce noua versiune a castilor AirPods a fost lansata, ea avand o carcasa cu incarcare wireless.

apple confirma airpower website

Apple prezinta in aceasta imagine noua versiune a AirPods plasata pe un pad de incarcare AirPower, confirmand practic atat lansarea acestui noi produs, cat si faptul ca noile casti vor fi compatibile cu el. Apple a refacut imaginea prin care promoveaza AirPower si utilitatea sa pentru castile AirPods, sau telefoanele iPhone XS, acestea fiind incluse in imagine in locul vechilor iPhone X, care au fost folosite initial pentru a promova acest nou produs.

AirPower are o principala si foarte importanta utilitate prin faptul ca permite incarcarea a pana la 3 produse Apple simultan, afisand inclusiv cat nivel de energie exista in bateria fiecaruia dintre ele. In momentul de fata nu exista vreun alt produs capabil sa faca asta, si probabil nici nu va exista, deoarece Apple va dori mai mult ca sigur sa tina aceasta functie a AirPower exclusiva pentru produsul sau, si va restrictiona accesul altora la ea.