Fortnite are o PROBLEMA care iti Aduce GRATUIT mai MULTE Item-uri

Fortnite are parte de un bug foarte interesant care poate fi exploatat de catre jucatori pentru a primi mai multe item-uri, iata cum te poti folosi de el.

Fortnite automate

Fortnite a avut recent lansata actualizarea 8.10 de catre compania Epic Games, ea aducand o gama extrem de variata de schibmari pentru utilizatorii din intreaga lume, dar si noi probleme pentru companie. Mai exact, o problema care afecteaza automatele de obiecte existente in lumea virtuala a Fortnite ajuta utilizatorii sa primeasca in mod gratuit mai mult de un item, cat ar trebui sa ofere in mod normal aceste masinarii pentru oamenii care le folosesc.

Schimbarea aplicata pentru automatele de item-uri a fost impusa pentru a le oferi utilizatorilor sansa de a primi mai multe obiecte gratuite in cadrul Fortnite, dar se pare ca nu totul functioneaza asa cum ar trebui. Un exploit descoperit pentru aceste automate exista in anumite moduri de joc, iar toti jucatorii care fac parte dingr-un grup Fortnite vor primi cate un item gratuit, dar asta doar daca toti apasa simultan butonul pentru a deschide acel automat.

Fortnite are o PROBLEMA care iti Aduce GRATUIT mai MULTE Item-uri

Vending Machines are OP! from FortNiteBR

Puteti vedea in clipul video de mai sus cam cum este exploatata aceasta problema din jocul Fortnite, ea fiind descoperita de catre jucatori care, probabil, din greseala s-au gandit sa testeze trucul. Fiecare dintre jucatorii care se afla in apropierea unui automat de acest gen vor primi exact acelasi item in momentul in care ele sunt oferite, asa ca nu exista cate unul diferit pentru fiecare persoana, ci toti au parte de egalitate in ceea ce priveste distributia.

Se pare ca nu toti cei care incearca metoda si reusesc din prima sa o execute cum trebuie, asa ca uneori e nevoie de mai multe incercari pentru a primi mai multe item-uri de la automate. Din pacate nu se stie cam cat timp va mai ramane acest bug in cadrul Fortnite pentru ca jucatorii sa se poata folosi de el, asa ca daca va doriti sa-l exploatati, va recomand sa o faceti cat inca mai aveti ocazia multumita celor de la Epic Games.