Huawei. Primul Televizor va fi Lansat de Companie

Huawei. Primul televizor al companiei chinezesti a fost anuntat, si urmeaza sa fie lansat foarte curand pentru clientii din lumea intreaga, iata ce va aduce nou.

huawei televizor

Huawei. Luand prin surprindere foarte multa lume, compania chinezeasca se pregateste sa lanseze primul sau televizor, anuntul fiind pregatit in perioada imediat urmatoare, ca o surpriza complet neasteptata. Desi unii dintre competitorii sai vand deja televizoare de ceva vreme, Huawei abia intra pe aceasta piata intr-o tentativa de a-si creste veniturile, iar daca ne uitam la ceea ce a facut pe piata de telefoane, atunci are sanse mari de reusita si aici.

Huawei. Primul televizor al companiei va fi lansat chiar luna viitoare, iar conform informatiilor furnizate de catre o sursa din companie, sunt asteptari pentru vanzari de 10 milioane de unitati anual, o cifra foarte mare. Primul televizor pe care compania Huawei il va lansa va avea o camera duala integrata, sistemul de operare Android, inteligenta artificiala, si cel mai probabil vor aparea foarte multe intrebari privind spionarea oamenilor in propria sufragerie.

Huawei. Primul Televizor va fi Lansat de Companie

Huawei. Televizorul ar urma sa poata fi interconectat si cu restul produselor pe care compania chinezeasca le vinde in momentul de fata, ceea ce ofera si alti competitori care concureaza in aceasta piata. Primele modele de televizoare produse de catre Huawei vor avea ecrane cu diagonala de 55 inch si 65 inch, acestea urmand a fi produse de catre companiile BOE, Shenzhen China Star Optoelectronics, dar nu se stie deocamdata de care tip vor fi.

Huawei TVs are apparently close to release after a Chinese news outlet reported an unnamed “Huawei TV supply chain executive” confirming the company is planning on unveiling its first TVs in April. According to the latest information, when Huawei does unveil its new TVs, the lineup will be limited to begin with – only 55 and 65-inch options are set to be announced.

Huawei. Dorinta chinezilor de a concura mai serios cu Samsung pe toate segmentele de piata incepe sa fie pusa total in aplicare, astfel ca vom vedea de la coreeni mai multe televizoare interesante, insa nu doar de la ei. Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca Huawei sa intre chiar atat de repede pe segmentul televizoarelor, avand in vedere intregul scandal international in care este implicata, dar avand o noua sursa de venituri va fi extrem de benefic pentru ea.

Huawei. Primul televizor al chinezilor va fi lansat in luna aprilie, dar deocamdata nu exista informatii privind o posibila data la care va fi pus efectiv in vanzare.