Huawei. Directorul Financiar ARESTAT are MULTE Produse Apple

Huawei. Directorul financiar al companiei are surprinzator de multe produse Apple, chiar mai multe decat cele create de catre compania pe care o reprezinta.

Huawei director financiar

Huawei. CFO-ul companiei, Meng Wanzhou, care este si fiica co-fondatorului companiei chienzesti, detine surprinzator de multe produse Apple, ele intrand in posesia politiei cand aceasta a fost arestata in Canada. Conform unui proces verbal care a fost publicat astazi, Meng Wanzhou avea in posesia sa un MacBook cu ecran de 12 inch, un iPhone 7 Plus, dar si o tableta iPad Pro, in timp ce de la Huawei avea un telefon Mate 20 RS Porsche Design, cel mai scump al companiei.

Huawei. Desi compania chinezeasca a sanctionat angajati care au publicat mesaje pe retelele de socializare folosind telefoane iPhone, iata ca directorul financiar nu pateste nimic daca foloseste doar produse ale Apple. De ce avea un iPhone 7 Plus in posesie nu a fost explicat, dar e posibil ca telefonul sa fi fost folosit ca unul secundar, cu un numar de telefon din Canada, directorul financiar al Huawei avand totusi un posesie un telefon de la compania proprie, care e mult mai scump.

Huawei. Directorul Financiar ARESTAT are MULTE Produse Apple

Huawei director financiar 1

Huawei. Pe de alta parte, este interesant totusi ca nu foloseste clonele de MacBook-uri facute de catre compania creata de catre tatal sau, dar poate ca Windows 10 nu e suficient de sigur pentru ea. Indiferent de motivele din cauza carora directorul financiar al Huawei avea 3 produse Apple in posesie, si doar unul de la compania proprie, imaginea pe care o creeaza aceasta dezvaluire ii va face pe multi sa se intrebe de ce oamenii din conducerea unei companii nu-i folosesc produsele.

Huawei director financiar 2

Huawei. E de asteptat ca angajatii unei companii sa nu-i foloseasca produsele pentru ca nu le plac, dar aici vorbim despre cei de rang inferior, pentru ca in cazul oamenilor din conducere e cam obligatoriu sa foloseasca produsele pe care compania lor le promoveaza. E deasemenea posibil ca directorul financiar al Huawei sa stie cat de nesigure sunt produsele companiei in ceea ce priveste securitatea, si sa aleaga iOS si macOS exact pentru acest lucru.

Huawei. In momentul de fata directorul financiar al companiei este arestat la domiciliu in Canada, SUA cerand extradarea sa inca de acum cateva luni.

37 COMENTARII

  1. Tu intelegi ca nu contribui cu nimic fara cei 5,5 milioane de muncitori ce castiga un salariul mizer de 2000 lei . La trei zugravi cat ai tu mai mare rasul .

  2. De ce nu sanatos si cu bani si nu in spital? Daca ai de ales doar din cele 2 zise de tine,atunci da,dar cred ca si in inchisoare traiesti mai bine decat cu 2000 pe luna

  3. Ce înseamnă pentru tine troleala?? Ție ți se pare că 3(TREI!) produse înseamnă “surprinzător” de multe? Câte ar fi trebuit să fie ca să fie nesurprinzător de multe?
    Who cares ce are CFOul Apple? Btw, cine e ăla? Tu găsești din orice un motiv de bârfă .

  4. Orice femeie care se respectă își cumpără iPhone! Bărbații care se respectă își iau smartphone-uri flagship cu Android.

  5. “imbagatii un om intr-o tara corupta . ” si alte multe greseli…pai cu din astia ca tine ce vorbesc si se exprima astfel…este normal sa urasca inalta clasa…se pare ca tara asta nu a scapat de minerii ce urasc oamenii cu bani si cultura
    Si astia ca tine isi permit sa vorbeasca de oameni ce fac ceva in viata si pt economia tarii….

  6. nu eu nu am vazut asta…
    macar eu vin cu dovezi si citate…tu vii si doar faci acuzatii nefondate/minciuni ca orice debil
    Una este sa contribui cu 2000 lei dintr-un salariu mizer si alta este sa contribui cu bani adevarati…
    mai ales ca astia ca voi saracii se trag de fund si nu cumpara nimic pt ca nu va ajungeti cu banii

  7. “Meng Wanzhou avea in posesia sa un (1) MacBook cu ecran de 12 inch, un (2)iPhone 7 Plus, dar si o (3)tableta iPad Pro”
    Surprinzător de multe produse Apple, într-adevăr!

  8. Sa-l fi prins pe Tim Cook cu un Galaxy Tab,un laptop Samsung și un Note 8 la el și doar un singur iPhone XS Max sa vezi ce-ti auzeau urechile de la Viorel!

  9. Nu cred ca s-a referit la numarul lor când a scris “surprinzător de multe” ci la diversitatea lor! Dacă avea 10 iPhone-uri și 15 tablete la ea era bine? Ce sa faci cu 10 telefoane la tine,le folosești pe toate deodată? Avea telefon de la Apple,tableta de la Apple și laptop de la Apple și doar un singur telefon de la Huawei. Procentual vorbim despre 75% produse de la concurenta și doar 25% produse proprii!
    Tie ti s-ar părea normal ca CEO-ul Mercedes sa aibe in garaj un BMW X5,un seria 7,o motocicleta BMW S1000RR și doar un singur S-Klasse?
    Înțelegi unde bat?

  10. Una este CEO și alta este CFO. Ține de un minim bagaj de cunoștințe despre guvernanța corporatistă.
    CEO ul este imaginea companiei iar CFOul (directorul financiar, contabilul șef) este un lucrător anonim.
    Pe logica voastră, directorul financiar de la Cora nu are voie să își cumpere o pâine, un iaurt și o banană de la Carrefour, corect?

  11. Cum ți-am răspuns anterior, tu confunzi CEOul cu CFOul. Știi tu ce produse are femeia aia acasă Poate are 8 produse Huawei și 3 Apple. Vou culegeți cireșele care (nu) vă plac in funcție de ce păreri vreți să transmiteți.

  12. Aberezi si tu… Surprinzător de multe produse ar fi fost așa:
    – iPhone XS,
    – iPhone X (pentru două SIM-uri, că iPhone e impotent să aibă dual SIM)
    – Mac Book pro
    – Apple Watch
    – iPod Touch
    – iPad
    – AirPods
    – eventual un Apple TV

    Câte trebuia să aibă ca să nu fie surprinzător de multe? 1? 2?
    Aia este femeie și normal că îi place iPhone-ul. Femeile își aleg smartphone-ul așa cum își aleg și mașinile, după culoarea caroseriei.

  13. Am înțeles,deci de aia brand ambasadorii femei aleși de Samsung sa promoveze produsele lor folosesc iPhone? Samsung nu știa asta înainte sa le angajeze? ?
    Nu-i o regula ca femeile prefera iPhone și bărbații android! Cunosc destule femei de succes care folosesc Note 8 sau S8+ și bărbați de succes care folosesc iPhone.
    E și un fel de discriminare asta din partea ta in care sugerezi ca o femeie își alege telefonul personal in funcție de culoare și cât de lucioasa e și ca nu o duce capul sa-și aleagă ceva după o analiza logica. Bine ca CEO Samsung e bărbat ca de nu o vedeam toată ziua cu iPhone-ul la ureche,fapt care ar fi fost normal după tine ca doar e femeie,nu?

  14. Cine este “brand ambasador” în situația asta și ce treabă au angajații lui Samsung Le cam încurci, doctore ? Ai făcut vreo gardă astă noapte?

    Lasă-mă să îți reamintesc de faptul că în știrea asta este vorba despre directorul financiar angajat la Huawei . Nu este niciun “brand ambasador” și niciun angajat Samsung.
    Dacă te referi la ceea ce s-a întâmplat în trecut cu vreo angajată Samsung, asta este vina personală a angajatei, dar nu văd care e treaba cu subiectul actual. Ce trebuia să știe Samsung când a făcut contractul de reprezentare cu ambasadorilor X sau Y?

    Cât privește CEOul Samsung, cel puțin el este bărbat, spre deosebire de CEOul Apple pe care îl iau la p.. alți bărbați ??? De-asta îl și vedem cu iPhone-ul mereu, pentru că în adâncul sufletului său el este o femeie care se înfierbântă în prezența altui bărbat.

  15. CEO APPLE nici nu mai are voie sa circule decat privat…ai dreptate, cine este ala de este pastrat in siguranta…
    Tu gasesti orice motiv sa ne arati cat de prrost esti?!

  16. si Tim Cook a fost contabil….tine de cunostinte generale atunci cand vorbesti de cineva sa stii si lucruri de baza despre persoana respc

  17. ala deja nu mai este persoana cu produse personale, ci persoana ce face reclama….cine ccakkt sta cu 3 simuri dupa el si 50 produse in geanta? pt ce? pt ce ipod touch cand ai iphone?? pt ce apple tv cand nu ai TV dupa tine?

  18. Discuția de mai sus este stupidă rău, însă Srb concluzionează foarte bine: de ce nu poți să nu câștigi 20, 200 mii, 2 milioane pe lună și să fii cel mai sănătos din curtea școlii?