Huawei. Directorul Financiar ARESTAT are MULTE Produse Apple

Huawei. Directorul financiar al companiei are surprinzator de multe produse Apple, chiar mai multe decat cele create de catre compania pe care o reprezinta.

Huawei director financiar

Huawei. CFO-ul companiei, Meng Wanzhou, care este si fiica co-fondatorului companiei chienzesti, detine surprinzator de multe produse Apple, ele intrand in posesia politiei cand aceasta a fost arestata in Canada. Conform unui proces verbal care a fost publicat astazi, Meng Wanzhou avea in posesia sa un MacBook cu ecran de 12 inch, un iPhone 7 Plus, dar si o tableta iPad Pro, in timp ce de la Huawei avea un telefon Mate 20 RS Porsche Design, cel mai scump al companiei.

Huawei. Desi compania chinezeasca a sanctionat angajati care au publicat mesaje pe retelele de socializare folosind telefoane iPhone, iata ca directorul financiar nu pateste nimic daca foloseste doar produse ale Apple. De ce avea un iPhone 7 Plus in posesie nu a fost explicat, dar e posibil ca telefonul sa fi fost folosit ca unul secundar, cu un numar de telefon din Canada, directorul financiar al Huawei avand totusi un posesie un telefon de la compania proprie, care e mult mai scump.

Huawei. Directorul Financiar ARESTAT are MULTE Produse Apple

Huawei director financiar 1

Huawei. Pe de alta parte, este interesant totusi ca nu foloseste clonele de MacBook-uri facute de catre compania creata de catre tatal sau, dar poate ca Windows 10 nu e suficient de sigur pentru ea. Indiferent de motivele din cauza carora directorul financiar al Huawei avea 3 produse Apple in posesie, si doar unul de la compania proprie, imaginea pe care o creeaza aceasta dezvaluire ii va face pe multi sa se intrebe de ce oamenii din conducerea unei companii nu-i folosesc produsele.

Huawei director financiar 2

Huawei. E de asteptat ca angajatii unei companii sa nu-i foloseasca produsele pentru ca nu le plac, dar aici vorbim despre cei de rang inferior, pentru ca in cazul oamenilor din conducere e cam obligatoriu sa foloseasca produsele pe care compania lor le promoveaza. E deasemenea posibil ca directorul financiar al Huawei sa stie cat de nesigure sunt produsele companiei in ceea ce priveste securitatea, si sa aleaga iOS si macOS exact pentru acest lucru.

Huawei. In momentul de fata directorul financiar al companiei este arestat la domiciliu in Canada, SUA cerand extradarea sa inca de acum cateva luni.

Articolul precedentAirPower este Programat pentru LANSARE foarte Curand
Articolul următor23 Martie 2019 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.