Apple Card a fost LANSAT OFICIAL de catre Apple

Apple Card a fost lansat astazi de catre compania Apple, fiind primul card de credit pe care compania americana l-a lansat vreodata, iata noutatile.

Apple Card

Apple Card, prima card de credit, al companiei Apple a fost anuntat in mod oficial astazi, dupa o serie de zvonuri care au aparut in ultimele saptamani in legatura cu aparitia sa. Apple Card este un card de credit digital care exista in telefoanele iPhone, si poate fi folosit prin Apple Pay, dar si ca un card de credit fizic, precum ofera diverse banci in acest moment.

Apple Card poate fi facut direct din telefoanele iphone, fara a merge efectiv la o banca, aplicatia Wallet afisandu-le utilizatorilor informatii despre banii pe care ii au in conturi, si nu doar atat. Apple Card le ofera clientilor Apple inclusiv bonusuri pentru banii pe care ii cheltuiesc, astfel ca la fiecare ban cheltuit sunt primiti bani inapoi, in fiecare zi, functia fiind numita Daily Cash.

Apple Card a fost LANSAT OFICIAL de catre Apple

Apple Card 1

Apple Card este un card de credit pe care compania Apple il permite pentru folosire doar in SUA, fiind in momentul de fata disponibil pentru inregistrare doar prin Goldman Sachs. Asta inseamna ca in afara acestei banci deocamdata nu va putea fi posibila generarea Apple Card, deci in Romania nu vom putea folosi prea curand acest serviciu al Apple.

Apple Card este totusi un card de credit interesant, deoarece e gandit pentru a-i ajuta pe oameni sa plateasca dobanzi mai mici pentru banii imprumutati, dar vine si fara comisioane pentru plati. Apple Card este ca un card de credit Mastercard, deci va putea fi folosit pentru plati in orice colt al lumii, atat timp cat POS-ul accepta plati cu asemenea tipuri de carduri.

Apple Card are generat deasemenea un numar de cont care este stocat in interiorul enclavei securizate a iPhone, prin intermediul sau facandu-se legatura cu contul bancar. Versiunea fizica a Apple Card este din titan, are un design extrem de interesant, si nu are trecute pe el contul bancar, sau codul CVV2, lansarea fiind pregatita pentru vara acestui an.