Filmul Aquaman ar fi fost Piratat dupa Spargerea iTunes

film aquaman piratat itunes

Aquaman este unul dintre cele mai populare filme lansate in 2018 la Hollywood, iar conform unor zvonuri aparute recent, se pare ca ar fi fost piratat dupa spargerea iTunes. Aquaman a aparut pe website-urile de torrente in versiune 4K chiar zilele trecute, iar din moment ce doar pe iTunes era disponibil pentru streaming in acest format, s-a ajuns la concluzia ca problema vine de la Apple.

iTunes a fost pana acum singurul serviciu de streaming care nu fusese spart pentru a se descarca filme, iar aparitia Aquaman in acest mod a dat nastere multor discutii. Ar fi o premiera ca iTunes sa fi fost spart, Amazon, Netflix, Hulu, etc, avand sistemele de streaming sparte de ceva vreme, cel putin pentru 4K, in rest filmele putand fi inregistrate pentru piratare.

Filmul Aquaman ar fi fost Piratat dupa Spargerea iTunes

Separat de Aquaman, au aparut pe internet in format 4K alte doua filme, despre care se presupune ca ar fi fost piratate tot prin iTunes, ele fiind “Spider-Man: Into the Spider-Verse” si “Can You Ever Forgive Me ?”. Cei de la Apple deocamdata n-au comentat nimic in legatura cu aceste zvonuri, insa mai mult ca sigur vor spune ca serviciul de streaming iTunes ramane impenetrabil.

“Apple has 4k only on Apple TV running tvOS. I assume they skipped checks, if the device is jailbroken, and someone just dumped the encrypted stream and decrypted it via what’s in memory as keys,” says our source, who prefers to remain anonymous.

Asta ar insemna ca problemele sunt intr-adevar la tvOS, nu la platforma de streaming a celor de la Apple, americanii pregatind chiar lansarea alteia in acest moment. Daca se va dovedi intr-adevar ca iTunes a fost spart pentru descarcarea filmelor, atunci Apple va avea serioase probleme in a lansa noul sau serviciu de streaming video la cerere, chiar luna aceasta.