Apple Music a CONVINS ZECI DE MILIOANE de Utilizatori Android

apple music utilizatori android

Apple Music are o aplicatie disponibila pe platforma Android de destula vreme, iar conform informatiilor publicate astazi, a convins zeci de milioane de oameni sa o instaleze. Platforma celor de la Apple s-a dovedit a fi foarte interesanta pentru utilizatorii Android, astfel ca nu mai putin de 40 de milioane de instalari au fost facute pana in prezent pentru ea.

Apple Music a inregistrat milioane de descarcari pe platforma Android in fiecare trimestru fiscal din momentul lansarii, in anul 2019, si pana in prezent, conform unor date aparute azi. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, Apple Music a atras un numar surprinzator de mare de utilizatori Android, avand in vedere ca exista atatea alternative in platforma.

Apple Music a CONVINS ZECI DE MILIOANE de Utilizatori Android

apple music utilizatori android cifre

Apple Music are zeci de milioane de utilizatori in lumea intreaga in momentul de fata, insa nu se stie cati sunt de pe platforma iOS, si cati de pe platforma Android, Apple refuzand sa ofere aceste detalii. In ciuda neclaritatilor, este clar faptul ca Apple Music are cateva milioane de oameni care sunt activi in mod constant de pe platforma celor de la Google, unde exista Google Music.

New users of the app in 4Q18 were up 43 percent over 1Q18, and we project that 1Q19 installs will total 3.8 million for a year-over-year increase of 65 percent. Google Play users in the United States account for approximately 28 percent of all Apple Music for Android installs to date, with India a distant second at about 7 percent to the total. Great Britain, Brazil, and Russia round out the app’s five largest markets at 6 percent, 5 percent, and 4 percent of installs, respectively.

Apple Music este foarte departe de a ajunge din urma Spotify, care are foarte multi utilizatori atat pe iOS, cat si pe Android, insa pare sa fie in atentia multora dintre cei cu telefoane cu sistem de operare concurent. Luand pe toata lumea prin surpindere cu decizia de a lansa Apple Music pe Android, compania Apple pare sa aiba succes cu o strategie pe care Steve Jobs nu ar fi aprobat-o.