iOS 12.2. 50 de Motive sa FACI UPDATE chiar ACUM

iOS 12.2. Daca pana acum nu ai gasut vreun motiv sa faci update pe iPhone, iPad, sau iPod Touch, atunci poate ca aceste 50 de motive te vor ajuta sa o faci.

iOS 12.2 update

iOS 12.2. Apple a lansat actualizarea aseara pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar daca pana acum n-ati gasit vreun motiv pentru a face update, atunci poate ca aceste 50 de motive va vor convinge sa o faceti. Conform unui document privind schimbarile de securitate facute de catre compania Apple in iOS 12.2, exista nu mai putin de 51 de vulnerabilitati de securitate pe care cei din Cupertino le-au rezolvat ina ceasta actualizare a sistemului de operare.

iOS 12.2. Apple rezolva in mod obisnuit diverse probleme de securitate cu sistemele sale de operare in momentul in care lanseaza actualizari, insa acum pare sa fi reparat mai mult decat in alte situatii. De la probleme de securitate mai mici, sau mai mari, iOS 12.2 aduce foarte multe imbunatatiri pentru securitatea sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, ceea ce in final este o veste excelenta pentru toti cei care il folosesc in viata de zi cu zi.

iOS 12.2. 50 de Motive sa FACI UPDATE chiar ACUM

iOS 12.2. Aceste rezolvari pentru probleme de securitate sunt oferite de catre Apple separat de lista de noutati destul de lunga, pe care compania americana a publicat-o aseara pentru sistemul sau de operare. Problemele de securitate nu sunt cunoscute de catre utilizatori pana cand sunt rezolvate, insa in cazul iOS 12.2 numarul lor este atat de mare, incat este bine sa stiti ca Apple s-a gandit sa intareasca securitatea pentru iPhone, iPad, si iPod Touch astazi.

iOS 12.2. Multe dintre problemele de securitate rezolvate de catre compania Apple vizeaza posibilitatea ca o aplicatie malitioasa sa obtina privilegii mai mari decat cele pe care le are in mod obisnuit, accesand date la care nu ar trebui sa aiba acces. iOS 12.2 va tine pe toata lumea intr-o siguranta mai mare in comparatie cu versiunile anterioare, iar daca acesta nu e un motiv sa faceti update pe iPhone, iPad, sau iPod Touch, atunci poate ca lista de schimbari o va face.