Huawei P30 PRO. Camera care SPARGE RECORDURILE Foto

Huawei P30 PRO. Noua camera quad sparge toate recordurile in materie de fotografie, expertii afirmand ca intrece fara drept de apel orice alt smartphone din lume.

Huawei P30 PRO Camera RECORD

Huawei P30 PRO. Noua camera quad implementata in acest telefon lansata astazi doboara toate recordurile inregistrate pana in prezent pentru camerele de telefoane mobile, asa cum era de asteptat. Conform expertilor de la DxOMark, Huawei P30 PRO are o camera care a obtinut cel mai mare scor inregistrat pana in prezent pentru camerele de telefoane, reusind sa intreaca toate modelele lansate anul trecut de catre chinezi, dar si Samsung GALAXY S10.

Huawei P30 PRO Camera RECORD 1

Huawei P30 PRO. Noua camera quad din telefon a obtinut 112 puncte in testele DxOmark, cu 3 mai multe decat MATE 20 Pro, P20 PRO, sau Samsung GALAXY S10, cu 7 peste iPhone XS Max, ceea ce era de asteptat. Interesant este ca noua camera selfie de 32 de megapixeli din Huawei P30 PRO a obtinut un scor mai mic decat cele din Samsung GALAXY S10, Google Pixel 3, sau chiar Samsung GALAXY Note 9, desi acelea au rezolutii mult mai mici.

Huawei P30 PRO Camera RECORD 2

Huawei P30 PRO. Camera care SPARGE RECORDURILE Foto

Huawei P30 PRO Camera RECORD 3

Huawei P30 PRO. Noua camera quad are un senzor de imagine principal de 40 megapixeli, cu deschidere f/1.6, unul wide-angle de 20 de megapixeli, cu deschidere f/1.8, si unul telephoto, de 8 megapixeli, cu deschidere f/3.4. Senzorul ToF, de adancime, nu are rezolutia mentionata, insa Huawei P30 PRO poate face zoom optic de 5X, hibrid de 10X, si total de 50X, insa cu toate acestea, scorul obtinut fata de telefoanele anterioare nu este chiar atat de zdrobitor precum credeau multi oameni.

Huawei P30 PRO Camera RECORD 4

This has now changed with the Huawei P30 Pro and its innovative zoom system that uses folded optics and a super-resolution algorithm, which finally makes usable 10x zoom on smartphones a reality. The zoom on its own will make the new Huawei an extremely tempting option for many mobile photographers, but the camera performs very well in almost all other areas as well. The bokeh mode is the best we have seen; image detail and noise levels are excellent across all light levels; and the camera records high-quality footage in video mode. There is still some room for improvement in terms of color and artifacts, but these are relatively minor shortcomings that most users will be able to easily live with.

Huawei P30 PRO Camera RECORD 5

Huawei P30 PRO. Camera quad este laudata din plin pentru zoom-ul capabil sa-l faca pentru poze, sau pentru efectul bokeh pe care il poate aplica multumita noului senzor de imagine ToF pe care il are integrat. Camera quad din Huawei P30 PRO are laudata foarte mult inclusiv capacitatea de a face poze in conditii de luminozitate scazuta, pozele rezultate fiind uimitor de bune, cu mult peste orice pot face telefoanele concurente in acest moment.

Huawei P30 PRO Camera RECORD 6

Huawei P30 PRO. Noul smartphone este fara discutie rege pe piata smartphone in momentul de fata in ceea ce priveste capacitatea de a inregistra poze si clipuri video, chinezii reusind sa-si creeze un avans urias in fata concurentilor

Articolul precedentApple e Aproape de a avea iPhone INTERZIS in SUA
Articolul următorWaze: Actualizarea cu Functie Noua Lansata pentru Smartphone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.