iOS 12.2 CONFIRMA LANSAREA unei Functii MAJORE in Europa

ios 12.2 electrocardiograma apple watch 4

iOS 12.2 are confirmate in documentele de lansare si aducerea in Europa a unei functii foarte importante pe care compania Applen-a prea vrut sa o ofere in afara SUA in 2018. Mai exact, cei de la Apple au confirmat prin documentatia iOS 12.2 faptul ca watchOS 5.2  va aduce pe Apple Watch 4 functia pentru electrocardiograme inclusiv in Uniunea Europeana.

iOS 12.2 are inclus marcajul CE pentru aceasta functie a Apple Watch 4, iar acesta este aplciat doar pentru produsele care sunt vandute in Europa, deci e clar ca o vom avea. Deocamdata aceasta referinta cu privire la lansarea functiei pentru electrocardiograme inclusiv pentru clientii Apple Watch 4 din Uniunea Europeana nu apare pe website-ul Apple, ci doar in documentele pentru iOS 12.2.

iOS 12.2 CONFIRMA LANSAREA unei Functii MAJORE in Europa

Apple a decis sa lanseze initial aceasta functie doar pentru SUA deoarece in Europa nu obtinuse toate certificarile necesare pentru a oferi functia pentru Apple Watch 4. Se pare ca aceasta problema a fost rezolvata, iar acum Apple le va oferi si clientilor din Uniunea Europeana posibilitatea de a folosi functia de electrocardiograme pe Apple Watch 4.

The addition of this mention of non-US regions with the requirement of watchOS 5.2 strongly suggests that the feature is going to be opened up to more countries with the introduction of watchOS 5.2, probably later this week. Another addition to the iOS 12.2 update is a CE mark specific to the ECG feature. This suggests that the new region is going to be comprised of countries of the European Economic Area (EEA), which adopt this specific certification. This includes all EU countries and also Iceland, Liechtenstein and Norway.

Romania ar trebui sa faca dasemenea parte dintre tarile in care aceasta noua functie va fi oferita in mod oficial de catre compania Apple, iar asta pentru ca suntem in Uniunea Europeana. watchOS 5.2 va fi lansat saptamana aceasta, deocamdata nu se stie clar cand, insa e foarte posibil sa fie oferit chiar in aceasta seara, si va puteti verifica ceasurile pentru a vedea daca aveti functia.