WhatsApp. Noi IMAGINI Cu DARK MODE in Aplicatie

WhatsApp. Noi imagini ne prezinta noile schimbari facute pentru interfata aplicatiei dupa aplicarea dark mode, iata cat de importanta este schimbarea de care ne vom bucura.

WhatsApp dark mode android

WhatsApp. Noi imagini cu noul dark mode pentru aplicatie au fost publicate astazi pentru a ne arata ce urmeaza sa ofere aplicatia pentru cei care vor decide sa foloseasca aceasta tema intunecata speciala de la companie. V-am prezentat acum cateva luni cum arata noul dark mode pentru iPhone in aplicatia WhatsApp, iar acum vedem cum arata si pentru telefoanele Android, interfata avand combinatii de negru cu gri pentru a elimina actuala culoare alba dominanta.

WhatsApp. In imaginile de mai jos puteti vedea cum va arata noul dark mode al aplicatiei si pe telefoanele cu sistem de operare Android, deocamdata schimbarile fiind demonstrate doar in cadrul sectiunii de setari. Interfata pe care o vedem prezentata pentru acest dark mode disponibil in cadrul aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele Android este foarte similara cu ceea ce am vazut inclusiv in alte aplicatii, chiar si unele facute de catre cei de la Facebook pentru telefoane mobile.

WhatsApp. Noi IMAGINI Cu DARK MODE in Aplicatie

WhatsApp dark mode android 1

WhatsApp. In baza a ceea ce vedem pentru iOS si Android, se pare ca interfata aplicatiei nu va fi complet neagra, asa cum se intampla intr-un dark mode normal, iar asta nu va aduce beneficii pentru cei care se asteptau sa vada si o imbunatatire a autonomiei bateriei. E posibil ca decizia de a face interfata WhatsApp in acest mod sa fi avut la baza si dorinta dezvoltatorilor de a diferentia putin lucrurile pentru ca oamenii sa poata intelege mai bine interfata pe care o folosesc.

WhatsApp dark mode android 2

WhatsApp. Chiar daca noul dark mode nu va fi complet negru, e foarte posibil totusi ca lumea sa fie foarte multumita de ceea ce urmeaza sa primeasca in cadrul aplicatiei, iar eu unul abia astept sa fie lansat. Deocamdata au fost descoperite aceste dovezi ale lansarii noului dark mode pentru WhatsApp numai in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iOS si Android, deci nu veti gasi asa ceva in aplicatiile care sunt oferite in App Store si Google Play acum.

WhatsApp. Avand in vedere ca procedura de dezvoltare este una indelungata, ramane de vazut in cat timp va ajunge noul dark mode la noi.

1 COMENTARIU