Huawei MATE 30 PRO. Veste GROZAVA Anuntata de CEO

Huawei MATE 30 PRO. CEO-ul companiei Huawei a facut astazi un anunt foarte important pentru clientii din lumea intreaga, iata ce este asteptat pentru noile modele.

Huawei MATE 30 PRO 5g

Huawei MATE 30 PRO. Viitorul smartphone major care va fi lansat de catre compania Huawei are astazi parte de noi detalii cu privire la noutatile serioase pe care urmeaza sa le aduca pentru clientii din lumea intreaga. CEO-ul diviziei de produse pentru consumatori, Richard Yu, a declarat astazi ca pentru Huawei MATE 30 PRO se testeaza implementarea tehnologiei 5G care sa faciliteze folosirea acestor retele de telefonie mobila, daocamdata indisponibile in multe tari.

Huawei MATE 30 PRO. Noul smartphone va fi lansat in toamna acestui an de catre cei de la Huawei, asa ca pana atunci poate fi implementata fara probleme conectivitatea 5G, astfel incat toti clientii sa poata folosi noile tehnologii. S-a zvonit ca inclusiv seria Huawei P30 PRO ar fi trebuit sa aiba suport 5G integrat, dar el nu a venit, asa ca toate sperantele sunt indreptate spre seria Huawei MATE 30 PRO, care va veni inclusiv cu un nou model de procesor de la compania chinezeasca.

Huawei MATE 30 PRO. Veste GROZAVA Anuntata de CEO

Huawei MATE 30 PRO. Conform CEO-ului companiei Huawei, decizia de a nu implementa inca suport 5G in telefoanele proprii are la baza faptul ca retelele nu sunt pregatite pentru a sustine tehnologia. El crede ca pana in toamna vor fi lansate suficiente retele 5G pentru ca Huawei MATE 30 PRO sa fie intr-adevar util si folosit cu ele, iar intre timp Huawei MATE X va fi lansat, si ar trebui sa fie primul telefon al companiei chinezesti care ofera aceasta tehnologie noua pentru clienti.

We are considering to put 5G on the next Mate series. The [5G] network is not ready, it is in construction. I think [5G will be ready] this fall. Ready for the Mate series. I understand some people are waiting for the 5G network, but most will not wait. The 4G they already have is good enough, so they can choose the best camera phone now.

Huawei MATE 30 PRO. Pentru a oferi suport 5G asa cum trebuie, telefonul va avea implementat si un nou chip Kirin 985, sau 990, care va avea performante mai bune, impreuna cu noi module RAM, dar si noi medii de stocare ultra-rapide. Huawei MATE 30 PRO va fi gandit ca un telefon 5G din toate punctele de vedere, asa cum este si normal, iar cand va fi lansat, desigur ca la un pret foarte mare, va fi cel mai probabil cautat de catre foarte multi consumatori.

Huawei MATE 30 PRO. In baza a ceea ce stim acum, este de asteptat ca noile modele de telefoane sa fie disponibile undeva prin toamna acestui an, iar daca nu gresesc, undeva prin luna noiembrie.