Huawei. Planul IMPORTANT pentru Europa in 2019

Huawei. Compania chinezeasca are planuri foarte mari pentru Europa in momentul de fata, dezvaluind ceea ce vrea sa faca in lupta cu Apple si Samsung in 2019.

Huawei plan europa

Huawei. Dupa lansarea Huawei P30, P30 PRO, compania chinezeasca a vorbit si despre planurile sale pentru Europa, iar chinezii nu se sfiesc sa confirme faptul ca sunt interesati de mult mai multe. Huawei vrea sa devina principalul vanzator de smartphone-uri in Europa, titlul care acum este detinut de catre compania Samsung, insa daca lucruile se vor desfasura in 2019 precum in 2018, atunci chinezii au sanse macar sa-i ajunga din urma pe coreeni pe continent.

Huawei. Deocamdata compania e foarte departe de a intrece Samsung in vanzarile de smartphone-uri, o diferenta de cam 100 de milioane de unitati vandute global fiind intre ele, insa in Europa poate ca lucrurile se vor schimba. Avand in vedere ca in SUA nu poate intra pe piata, compania Huawei se concentreaza si mai mult pe Europa, Samsung si Apple avand vanzari foarte bune in tarile din vestul continentului, dar chinezii cam vor sa le fure din succes acolo.

Huawei. Planul IMPORTANT pentru Europa in 2019

Huawei. Planul chinezilor de a deveni cei mai mari vanzatori de telefoane in Europa are in centru noua serie Huawei P30, P30 PRO, pe care le-au lansat la preturi mai bune decat cele percepute pentru seria Samsung GALAXY S10. Asta le ofera celor de la Huawei un avantaj serios in a-i convinge pe consumatori, fara a mai lua in calcul faptul ca noile telefoane vin cu niste camere extrem de bune, care nu au rival in momentul de fata pe piata smartphone.

The Mate 20 Pro and P20 Pro helped bring smartphones to the next level. The P30 and P30 Pro…bring better user experience in battery life and camera power that we think can help us push to become number one. It’s hard to call something innovation when the technology is progressing not by year, but by month. It’s important to take advantage of what we have done.

Huawei. Pentru a avea succes in Europa, sau alte zone de pe glob, telefoanele chinezilor trebuie sa aiba in primul rand preturi bune, si mai apoi functii care sa ii convinga pe consumatori sa le cumpere. Pana acum Huawei a cam ghicit ceea ce vor consumatorii in materie de preturi, insa cu functiile mai au cate ceva de recuperat in fata Apple, sau Samsung, insa poate ca anul 2019 ii va aduce mult mai aproape de ceea ce vor sa faca intr-adevar.

Huawei. In Romania compania este plasata pe locul al doilea in topul vanzatorilor de smartphone-uri, la fel ca in multe talte tari din regiune.