Apple TV Channels este Oferit GRATUIT ACUM de Apple

Apple TV Channels este oferit gratuit de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, iata cum beneficiez de gratuitate.

5

Apple TV Channels gratuit

Apple TV Channels a fost anuntat zilele trecute de catre compania Apple ca un nou serviciu de streaming video la cerere care este disponibil in cadrul aplicatiei TV din iOS. Astazi Apple a lansat iOS 12.3 beta 1 cu noua versiune a aplicatiei TV, iar pentru cei care o testeaza exista posibilitatea de a incerca gratuit si serviciul Apple TV Channels pe iDevice-uri.

Apple TV Channels ofera posibilitatea de a cumpara abonamente care ne ofera acces la continutul video pe care diverse canale de televiziune il ofera, adica seriale, sau chiar filme. Se pare ca pentru toate canalele care sunt disponibile pentru Apple TV Channels pot fi initiate perioade de testare gratuita multumita companiei Apple, iar plata va incepe cand iOS 12.3 va fi lansat public.

Apple TV Channels este Oferit GRATUIT ACUM de Apple

Apple TV Channels are, in mod teoretic, toate canalele disponibile pentru utilizatorii care sunt interesati sa profite de continutul disponibil in mod gratuit pe iDevice-uri. In mod teoretic, perioada de testare a Apple TV Channels va dura aproximativ o luna, compania Apple spunand ca noul sistem va fi disponibil pentru toata lunea incepand din cursul lunii mai.

Apple TV Channels ar trebui sa fie disponibil inclusiv in Romania in cursul acestui an, insa nu se stie sigur daca din luna mai, sau undeva mult mai tarziu decat atat. Nu va pot confirma deocamdata nici ca Apple TV Channels este disponibil pentru testare gratuita in Romania, insa in alte tari continutul este oferit pentru toti cei interesati sa-l vizualizeze.