Digi Mobil. Functie NOUA LANSATA pentru TOTI CLIENTII

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS a anuntat astazi lansarea unei noi functii extrem de importante pentru toti clientii din Romania.

Digi Mobil voice hd

Digi Mobil. Un anunt foarte important a fost facut astazi de catre operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS, el lansand pentru clientii din intreaga tara functia pe care toata lumea o astepta de ceva vreme. Mai exact, functia Voice HD a fost lansata astazi de catre cei de la Digi Mobil pentru clienti, ea aducand posibilitatea de a face apeluri telefonice care au o claritate mult mai mare decat pana in prezent, dar nu vorbim despre o premiera.

Digi Mobil. Pana acum, daca nu ma insel, cam toti ceilalti operatori de telefonie mobila din Romania au lansat Voice HD pentru clienti, insa iata ca si RCS & RDS ofera asta, dupa ce a lansat si apelurile 4G anul trecut. Tot anul trecut cei de la Digi Mobil au lansat VoLTE, care are incorporata si functia Voice HD, doar ca acum si clientii care folosesc reteaua 3G se pot bucura de acest beneficiu, astfel ca toti clientii pot face apeluri de acest gen pe telefoanele compatibile.

Digi Mobil. Functie NOUA LANSATA pentru TOTI CLIENTII

Digi Mobil. Conform operatorului, aceasta functie este activata in mod automat in momentul in care telefoanele intra in zona de acoperire 3G, dar numai daca sunt compatibile si au un soft care sa faca automat asta. Daca nu aveti un telefon care sa aiba functia Voice HD integrata in software, fie el iOS, sau Android, atunci aceasta nu va fi activata in mod automat in reteaua Digi Mobil, si nu veti putea sa va bucurati de ea, din pacate.

Voice HD (3G) este un serviciu care aduce un plus de calitate apelurilor telefonice, în special celor efectuate din medii cu zgomot ambiental. Singura condiție pentru a beneficia de această funcție este ca telefoanele utilizate de apelant și de apelat să aibă acces la rețeaua 3G și să poată face redarea vocii în standardul high-definition (HD). Acest lucru poate fi verificat în specificațiile tehnice ale aparatului telefonic. Practic, utilizatorul beneficiază in cazul apelurilor 3G de o calitate similară celor efectuate prin serviciile VoLTE și VoWiFi, disponibile doar în rețeaua 4G, încă din 2017.

Digi Mobil. Operatorul are listate pentru telefoanele sale specificatiile vis-a-vis de functia Voice HD si compatibilitatea cu diverse modele de telefoane, insa cel putin in cazul iPhone, toate cele care sunt compatibile cu iOS 12 au Voice HD integrat. In cazul telefoanelor Android nu va pot spune care dintre modele au Voice HD integrat, sai care nu, insa in mod teoretic, cele premium, varf de gama, lansate in ultimii 3 -4 ani ar trebui sa poata fi folosite in reteaua Digi Mobil cu aceasta functie.

Digi Mobil. Voice HD a fost lansata de astazi, 28 martie, pentru toti clientii operatorului fara vreun cost suplimentar.

6 COMENTARII

  1. Pentru tine e util? Am crezut ca e o aplicatie cu stiri utile pentru iubitorii de iphone! Nu cred ca androizii se inghesuie sa citeasca aceste stiri…insa sponsorii trebuie onorati intai,cititorii ultimii nu? Traiasca emag cu reducerile fantoma, rds cu evolutii pe care alte retele le au deja samd…

  2. Sunt minciuni marca “Digi” !
    In zona semicentrala a orașului – e vorba de Cluj-Napoca – conexiunea 4 G e INEXISTENTA din interior ; iar în exterior e accesabila doar din loc in loc / doar din când în când !!!
    Sint anumite zone unde funcționează bine; dar nu peste tot , cum arată ei pe harta.
    La ei in sediu sau in orice magazin – funcționează foarte bine. La fel și dacă va aflați în apropierea acestor locații.
    In rest, sint MINCIUNI și VORBE “GOALE” !
    In zona unde locuiesc eu e GROAZNIC !!! Și e o zona apropiata de Cluj-Arena și USAMV !
    Reclamațiile se lipesc de ei, ca și nuca de perete !
    Nu le pasa decat până în momentul portarii. După ce au pus mana pe tine – vai si-amar !