iOS 12.2 – Autonomia Bateriei pe iPhone, iPad

iOS 12.2 are parte de schimbari substantiale pe iPhone, iPad, si iPod Touch, insa iata care este autonomia bateriei de care au parte clientii astazi.

iOS 12.2 Autonomie iPhone, iPad

iOS 12.2 are autonomie foarte buna pe iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple reusind sa ofere pentru clienti cel putin ceea ce au primit in iOS 12.1.4 pana in prezent. In baza a ceea ce am vazut in cazul meu, dar si in cazul altor utilizatori, iOS 12.2 nu pare sa reduca in vreun fel, sau altul, autonomia bateriei telefoanelor iPhone, sau a tabletelor iPad.

iOS 12.2 aduce foarte multe noutati interesante pentru utilizatorii de iDevice-uri, rezolvand multe probleme de functionare, sau chiar vulnerabilitati descoperite. Apple a imbunatatit usor deasemenea performantele iOS 12.2 in comparatie cu versiunea anterioara, astfel ca in momentul de fata nu exista motive sa ignorati aceasta actualizare importanta.

iOS 12.2 – Autonomia Bateriei pe iPhone, iPad

iOS 12.2 Indiferent de modelul de iPhone, sau tableta iPad, pe care il aveti, autonomia bateriei n-ar trebui sa fie mai mica decat in iOS 12.1.4, sau cel putin asta am sesiat eu pana acum. Desigur ca e posibil ca in cazul anumitor persoane lucrurile sa fie diferite, dar asta in functie de felul in care isi foloseste fiecare telefonul in viata de zi cu zi.

iOS 12.2 nu pare sa aduca nici probleme de functionare pentru cei care au iPhone, iPad, si iPod Touch, sau cel putin lumea nu se plange atat de mult incat vreo problema sa fie grava. In general, cam fiecare actualizare mai genereaza cate o problema pentru unii, sau altii, dintre utilizatori, iar iOS 12.2 nu e perfect, dar experienta dupa instalare ar trebui sa fie buna.

22 COMENTARII

  1. Xr power here! 100% procentaj din prima zi 05.01.2019, bateria e tanc tine chiar si doua zille jumatate – trei. Best of! 12.2 merge ok la mine, nu am avut probleme!

  2. Voi cât aveți starea de sănătate a bateriei ? Am xs de o luna și am avut 12.1.4 după 2 sapt a scăzut la 99 și acum după update la 12.2 am 97% 2 procente dintr-o lovitura nu mi se pare normal ?

  3. Nu stiu dc la voi va merge asa bine …eu am avut ios 12 si am instalat 12.2 pe iphone x si va jur ca ma inerveaza grav !
    1 merge mai incet
    2 se blocheaza
    3 bateria tine cu o ora 2 mai putin
    4 aseara mi sa blocat cu ecranu stia si nus e aprindea de nici un fel … nu stiu dc chiar nu va mint sunt fan apple dar sunt dezamagit ca am dat update !!

  4. încearcă sa faci restore din iTunes și eu am pățit când am actualizat la iOS 12 și i-am făcut restore din iTunes și și-a revenit

  5. Nu stiu daca a mai patit cineva….l am actualizat la 12.2 si nu mai merge Apple Pay(locuiesc in Spania.imi da o eroare cum ca ar trebui actualizat telefonul,am vb cu serviciu tehnic si m au chemat la genius bar…necesita reparatie…

  6. Eu am probleme cu aplicațiile, intru in aplicație și iese singur, ieri nu vroia sa își facă update ! Pana mea de iOS cu update-uri săptămânale, rezolva o problema și crează 5 !

  7. iPhone 7 am probleme la conectare USB in mașina.
    Nu se aude clar,mai mult aceasi problema o am și prin Bluetooth la mașina.
    Și asta mi se întâmpla cu aceasta actualizare…
    In rest este ok,baterie destul bine.
    In timpul convorbiri mi sa oprit convorbirea.
    Mi-a apărut pe eroare de sistem,și asta de 3 ori de la actualizare.
    Va salut!!!

  8. La mine nu apare opțiunea de add celular data plan și nu pot activa eSIM. Mă poate ajuta cineva cu vreun sfat? Am xs MAX din SUA. Multumesc!

  9. Revin cu problema scrisă ai sus, am făcut o instalare pe curat 12.2 , a reapărut bateria la widget și culmea starea de sănătate este 98%

  10. de peste 5 ani, de cand folosesc iOS am facut update numai prin iTunes cu backup si singura problema care am avut o a fost pe 6s Plus ca se stingea la frig. in rest toate problemele eumerate de unii aici nu le cunosc. sunt eu mai norocos? momentan folosesc 8 Plus si functioneaza brici.