iOS 12.2 – Autonomia Bateriei pe iPhone, iPad

iOS 12.2 are parte de schimbari substantiale pe iPhone, iPad, si iPod Touch, insa iata care este autonomia bateriei de care au parte clientii astazi.

iOS 12.2 Autonomie iPhone, iPad

iOS 12.2 are autonomie foarte buna pe iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple reusind sa ofere pentru clienti cel putin ceea ce au primit in iOS 12.1.4 pana in prezent. In baza a ceea ce am vazut in cazul meu, dar si in cazul altor utilizatori, iOS 12.2 nu pare sa reduca in vreun fel, sau altul, autonomia bateriei telefoanelor iPhone, sau a tabletelor iPad.

iOS 12.2 aduce foarte multe noutati interesante pentru utilizatorii de iDevice-uri, rezolvand multe probleme de functionare, sau chiar vulnerabilitati descoperite. Apple a imbunatatit usor deasemenea performantele iOS 12.2 in comparatie cu versiunea anterioara, astfel ca in momentul de fata nu exista motive sa ignorati aceasta actualizare importanta.

iOS 12.2 – Autonomia Bateriei pe iPhone, iPad

iOS 12.2 Indiferent de modelul de iPhone, sau tableta iPad, pe care il aveti, autonomia bateriei n-ar trebui sa fie mai mica decat in iOS 12.1.4, sau cel putin asta am sesiat eu pana acum. Desigur ca e posibil ca in cazul anumitor persoane lucrurile sa fie diferite, dar asta in functie de felul in care isi foloseste fiecare telefonul in viata de zi cu zi.

iOS 12.2 nu pare sa aduca nici probleme de functionare pentru cei care au iPhone, iPad, si iPod Touch, sau cel putin lumea nu se plange atat de mult incat vreo problema sa fie grava. In general, cam fiecare actualizare mai genereaza cate o problema pentru unii, sau altii, dintre utilizatori, iar iOS 12.2 nu e perfect, dar experienta dupa instalare ar trebui sa fie buna.