Samsung GALAXY FOLD. CAT COSTA in Romania, UNDE se Vinde

Samsung GALAXY FOLD. Cat costa in Romania si unde se va vinde sunt unele dintre primele informatii oferite de catre Samsung inainte de lansarea produsului.

Samsung GALAXY FOLD costa vinde romania

Samsung GALAXY FOLD. Prezentat oficial acum cateva saptamani bune, noul model de smartphone este programat pentru lansare la precomanda la finalul lunii viitoare, pe 26 aprilie, iar acum aflam si cateva detalii importante. Cat costa Samsung GALAXY FOLD ? Nu mai putin de 2000 de euro in Europa, cateva tari fiind alese pentru lansarea noului model de smartphone, si se pare ca Romania se afla printre ele, in mod destul de interesant.

Samsung GALAXY FOLD. In Romania telefonul va fi vandut la acel pret de 2000 de euro, insa nu se stie clar cu ce operator de telefonie mobile, sansele ca telefonul sa fie vandut si prin alte magazine online fiind destul de mici. Chiar din ziua prezentarii Samsung GALAXY FOLD s-a spus ca telefonul va fi oferit cu “parteneri selecti”, iar informatiile de astazi confirma acest lucru, grupurile “mama” a tuturor marilor operatori mari din Romania urmand a vinde telefonul in strainatate.

Samsung GALAXY FOLD. CAT COSTA in Romania, UNDE se Vinde

Samsung GALAXY FOLD. Vanzarea telefonului va fi facuta cu operatorii de telefonie mobila deoarece fara subventii substantiale nu se va grabi mai nimeni sa cumpere acest telefon pliabil, asa cum mai mult ca sigur stie si Samsung. Pretul de 2000 de euro pentru Samsung GALAXY FOLD este urias, mai ales ca telefonul este un prototip, nu un model care sa aiba in spate alte modele de succes, asa ca va fi greu de convins clientii sa-l incerce ca si cobai.

Samsung now reveals that the foldable device will be available in select European countries including United Kingdom, Germany, France, Italy, Spain, Sweden, Norway, Finland, Denmark, Belgium, Netherlands, Poland, Austria, Switzerland, and Romania. But not only that, it will also be available only from select retail partners, including EE (UK), Deutsche Telekom, Vodafone, O2, Proximus (Germany) and Swisscom, Sunrise, and Mobilezone (Switzerland).

Samsung GALAXY FOLD. Compania Samsung isi pune mari sperante in aceasta serie de telefoane pentru a creste vanzarile pentru divizia sa mobila in cursul acestui an, dar si profitul, care este in continua scadere. Avand in vedere pretul foarte mare al Samsung GALAXY FOLD, si categoria din care face parte telefonul, e improbabil ca acest lucru sa se intample, insa coreenii pot incerca orice vor pentru a merge impotriva trendului de scadere a intregii piete smartphone.

Samsung GALAXY FOLD. Acestea fiind spuse, telefonul va putea fi precomandat din 26 aprilie si in Romania la preturi care incep de la 2000 de euro.