iPhone XS Max isi ARATA SUPREMATIA in fata Samsung GALAXY S10

Samsung GALAXY S10 este invins fara drept de apel de catre iPhone XS Max intr-un nou test complex aparut astazi, iata cat de mare este diferenta intre ele.

Samsung GALAXY S10 rezistenta iphone xs max

Samsung GALAXY S10 apare astazi in versiunea Plus intr-un test foarte interesant care il pune fata in fata cu iPhone XS Max si ne arata de ce Apple a facut ceva mai bun decat coalboratoarea sa. Mai exact, in clipul video de mai jos puteti vedea un test de rezistenta in care sunt comparate cele doua modele de telefoane, iar Samsung GALAXY S10 nu rezista la fel de bine ca iPhone XS Max, desi are noua sticla de protectie Goriila Glass 6 folosita.

Samsung GALAXY S10 si iPhone XS Max au avut carcasele crapate chiar de la primul impact cu suprafata dura, insa in cazul telefonului coreenilor nivelul de distrugere al sticlei a fost mai mare. Asta arata ca iPhone XS Max are parte de protectie mai buna decat Samsung GALAXY S10 pentru carcasa, iar asta in conditiile in care noile telefoane ar trebui sa aiba sticla de pana la 2 ori mai rezistenta decat cea folosita de catre compania Apple.

iPhone XS Max isi ARATA SUPREMATIA in fata Samsung GALAXY S10

Samsung GALAXY S10 a avut parte de distrugeri mai mari decat iPhone XS Max pentru ecran cand ambele telefoane au fost scapate cu panoul frontal pe suprafata dura, iar asta arata din nou ca materialul de protectie e inferior. Problema si mai mare este ca cititorul de amprente din Samsung GALAXY S10 a fost afectat de catre stricaciuni, astfel ca utilizatorul este obligat sa inlocuiasca in totalitate componenta pentru a o putea folosi in continuare.

Samsung GALAXY S10 s-a dovedit a fi mai rezistent decat iPhone XS Max cand a fost testata rezistenta generala dupa ce ecranul a fost distrus, telefonul functionand chiar si dupa 10 lovituri consecutive. iPhone XS Max a rezistat doar la 3 in acest test, iar asa Samsung GALAXY S10 s-a dovedit a fi superior macar intr-unul dintre teste, insa per total se pare ca este mai fragil decat telefonul companiei Apple, si e bine sa stiti asta.