WhatsApp. NOUA Functie SECRETA, Foarte IMPORTANTA

WhatsApp. O noua functie secreta, si foarte importanta, pentru aplicatie le aduce utilizatorilor o experienta de utilizare mult mai buna de astazi.

WhatsApp functie

WhatsApp. cea mai mare aplicatie de mesagerie din lume are astazi parte de o serie de schimbari estrem de interesante care le aduc utilizatorilor o experienta diferita, si mai bun, de utilizare. Mai exact, o functie noua implementata in secret in WhatsApp le permite utilizatorilor sa vada clipurile video printr-un sistem numit Picture-in-Picture, insa nu doar in interiorul aplicatiei, ci chiar si in afara ei, ceva ce nicio alta aplicatie de mesagerie nu permite in momentul de fata.

WhatsApp. Acum utilizatorii aplicatiei pot sa vada clipuri video cu aceasta functie, dar numai in interiorul aplicatiei, insa multmita schimbarii, atunci cand vor iesi din aplicatie, vor putea deasemenea sa le urmareasca. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum arata aceasta functie grozava pentru WhatsApp, ea fiind testata in momentul de fata pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar pe iPhone e putin probabil sa ajunga, pentru ca iOS nu permite asa ceva pe telefoane.

WhatsApp. NOUA Functie SECRETA, Foarte IMPORTANTA

WhatsApp functie pip

WhatsApp. Aceasta functie ar urma sa fie disponibila doar pentru redarea clipurilor video partajate prin intermediul YouTube, Instagram, Streamable, adica exact ceea ce este suportat pentru acest sistem acum. E greu de spus daca WhatsApp va permite si redarea clipurilor video care au fost trimise catre noi de alte persoane prin intermediul platformei, asa ca ramane sa vedem ce va decide sa faca compania americana cand va oferi aceasta noua functie in mod public.

WhatsApp functie mesaje vocale

WhatsApp. Separat de asta, pentru aplicatie este implementata pe Android inclusiv functia care permite ascultarea automata si consecutiva a mesajelor vocale pe care le-am primit prin intermediul platformei. Mai exact, daca am primit mai multe mesaje vocale, ele vor putea fi redate unul dupa altul, in mod automat, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa faca ceva, aceasta functie simplificand foarte mult utilizarea aplicatiei, adica exact ceea ce isi doreste orice utilizator.

WhatsApp. Ambele functii sunt deocamdata testate in versiune beta pentru utilizatorii care au telefoane Android, asa ca deocamdata nu se stie cand anume vor fi oferite in mod public.