Samsung GALAXY NOTE 10. Schimbare INCREDIBILA de la iPhone

Samsung GALAXY NOTE 10. O schimbare incredibila este pregatita pentru telefoanele companiei Samsung, iata ce vrea sa faca pentru clientii sai acum.

Samsung GALAXY NOTE 10e

Samsung GALAXY NOTE 10. Viitorul model de smartphone pregatit de catre compania Samsung urmeaza sa vina cu o alta schimbare majora, separat de cea care vizeaza eliminarea completa a butoanelor. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa fie vandut de catre coreeni inclusiv intr-o versiune mult mai ieftina, asa cum se intampla si cu seria Samsung GALAXY S10, ceva ce putina lume credea ca ar putea fi vreodata posibil pentru aceasta serie.

Samsung GALAXY NOTE 10. Exact precum in cazul Samsung GALAXY S10E, se pare ca va exista inclusiv un Samsung GALAXY NOTE 10E, cu mai putine functii decat versiunea standard, dar probabil si cu alte componente inferioare. Se pare ca Samsung ar fi cerut deja de la unii parteneri componente pentru a incepe productia Samsung GALAXY NOTE 10, inclusiv a modelului mai ieftin, ceea ce a dat nastere si informatiilor de astazi privind planurile sale destul de neobisnuite.

Samsung GALAXY NOTE 10. Schimbare INCREDIBILA de la iPhone

Samsung GALAXY NOTE 10. Pana acum seria de telefoane GALAXY NOTE a avut la baza lansarea a doar cate unui singur model in fiecare an, astfel ca 2019 ar marca o schimbare uriasa pentru ea. Un Samsung GALAXY NOTE 10E mai mic si mai ieftin decat Samsung GALAXY NOTE 10 este ceva ce ar fi neasteptat pentru unii, dar ceva ce ar putea atrage si mai multi clienti pentru seria de telefoane, adica exact ceea ce isi doreste compania coreeana in acest moment.

Samsung GALAXY NOTE 10. Seria este gandita pentru mediul business, avand inclusiv un stylus integrat, deci e greu deocamdata de spus cum anume ar trebui sa arate versiunea E, pe care coreenii o vor lansa. E foarte posibil ca aceasta sa fie de fapt un Samsung GALAXY NOTE 10 care este la fel de mare precum Samsung GALAXY NOTE 9, si care va avea doar cateva componente mai bune, insa nimic substantial oferit, ceea ce e destul de normal de asteptat.

Samsung GALAXY NOTE 10. Se pare ca noul telefon ar trebui sa ajunga in magazine undeva pe la finalul lunii august, sau inceputul lunii septembrie, conform planurilor actuale.