Huawei. Iata DE CE a REFUZAT sa Rezolve o PROBLEMA a Telefoanelor

Huawei. CEO-ul companiei a explicat de ce deocamdata este refuzata rezolvarea unei probleme din cauza caruia exista multe plangeri de la utilizatorii obisnuiti.

huawei barbie

Huawei. In momentul de fata compania chinezeasca este unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri din intreaga lume, insa nu doate dintre ele sunt chiar atat de mult pe placul utilizatorilor. Recent cei de la Huawei au lansat seria Huawei P30 PRO, insa ea vine cu ceva ce utilizatorii nu-si prea doreau sa vada, iar astazi aflam de la CEO-ul companiei care este motivul pentru care aceasta problema nu a fost rezolvata inca de catre companie.

Huawei. Richard Yu, CEO-ul diviziei de produse pentru consumatori obisnuiti, a afirmat ca motivul din cauza caruia telefoanele chinezilor inca au o “barbie” in ecran are legatura cu atingerile accidentale ale ecranului. Partea inferioara a ecranelor companiei Huawei inca are o margine neagra proeminenta, numita “barbie” de catre producatori, iar compania spune ca nu a eliminat-o si nici nu o face inca deoarece utilizatorii ating in mod accidental ecranul in acea zona.

Huawei. Iata DE CE a REFUZAT sa Rezolve o PROBLEMA a Telefoanelor

Huawei. Compania se lauda cu faptul ca poate oricand sa elimine aceasta “barbie” din cadrul ecranelor telefoanelor sale, asa cum au facut deja diversi alti producatori, dar din pacate asta nu se va intampla inca. Telefoanele celor de la Huawei ar deve mai putin confortabile de folosit daca acea “barbie” ar disparea complet din ecran, insa lumea nu se plange chiar atat de mult de disparitia lor din alte modele de telefoane mobile existente pe piata.

f you take a look at the P30 you can already see the bottom bezel is really small. In fact, the P30 bottom bezel is even smaller than that of the P30 Pro. We can make the chin shorter but it wont be comfortable to use the phone that way. The reason why we haven’t completely removed the bottom bezel is because of accidental touches. If there was no chin, every time you swipe from the bottom there would be inadvertent presses and that’s not convenient. What we are focusing and we believe is more important is to shrink the side bezels. There should definitely be some space on the bottom of the screen so that you can use your device more confidently.

Huawei. Fara a elimina “barbia” din ecranele telefoanelor proprii, chinezii sunt mult mai interesati sa faca marginile laterale, si cea superioara, mult mai mici decat sunt in momentul de fata, aceasta schimbare fiind ceruta de ceva vreme. Mai mult decat atat, cei de la Huawei vor sa faca si decupajele din ecrane mult mai mici, pana cand vor reusi sa le elimine complet, cautand in acelasi timp sa ofere si functii pentru recunoastere faciala, similare celor din iPhone.

Huawei. Va fi interesant de vazut cam cat timp va mai reusi compania sa nu faca aceasta modificate, atat timp cat alti producatori au deja aceasta schimbare in multe telfeoane.