Windows 10. Microsoft Anunta o NOUA Functie GROZAVA

Windows 10. Microsoft anunta o noua functie grozava pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce va fi disponibil in perioada imediat urmatoare.

Windows 10 calculator

Windows 10. Sistemul de operare al celor de la Microsoft a trecut prin multe probleme de-a lungul timpului, iar americanii incearca sa rezolve cat se poate de multe dintre ele cat se poate de repede, implementand si alte functii noi intre timp. Astazi vorbim despre una dintre aceste noi functii pentru Windows 10, ea avand legatura cu aplicatia Calculator, foarte folosita de catre clientii care cumpara sistemul de operare, ea fiind una asteptata de ceva timp de catre oameni.

Windows 10. Mai exact, compania Microsoft a facut aplicatia calculator open-source cu ceva vreme in urma, iar asta a permis oferirea de sugestii si contributii de catre diversi utilizatori care sunt si dezvoltatori. Multumita tuturor acestor sugestii pentru Windows 10, aplicatia Calculator urmeaza sa aiba implementata de catre compania Microsoft o noua functionalitate care va putea crea grafice pentru ecuatiile matematice pe care utilizatorii le fac prin intermediul lor.

Windows 10. Microsoft Anunta o NOUA Functie GROZAVA

Windows 10 calculator matematica

Windows 10. Graficele sunt facute pentru exercitii matematice de algebra, iar de aici sistemul de operare va putea face grafice si pentru ecuatii matematice mult mai complexe, la nivel de universitate. Cei din spatele Windows 10 sunt de parere ca implementarea acestei functii va ajuta mai multi studenti sa foloseasca mai usor aplicatia calculator, in momentul de fata ea fiind in plin proces de dezvoltare pentru a fi lansata in mod oficial peste doar cateva saptamani de Microsoft.

As its name implies, Graphing Mode will allow users to create graphs based on mathematical equations, in a similar way to Matlab’s (way more advanced) Plotting Mode. High school algebra is the gateway to mathematics and all other disciplines of STEM. However, algebra is the single most failed course in high school, as well as the most failed course in community college.

Windows 10. Aceasta functie vine a ii mai linisteasca pe utilizatorii sistemului de oeprare care sunt foarte suparati din cauza faptului ca actualizarile lansate recent au foarte multe probleme si trebuie retrase dupa cam fiecare punere in distributie. Pentru Windows 10 este pregatita lansarea in viitorul apropiat a actualizarii April 2019 Update, si e foarte posibil ca aceasta schimbare importanta pentru aplicatia Calculator sa fie oferita in mod oficial impreuna cu ea.

Windows 10. Daca noua functionalitate nu va fi disponibila pentru aplicatia Calculator chiar de luna aceasta, atunci e posibil s-o avem disponibila abia undeva prin toamna.