Xiaomi Mi 9. Vanzari MARI Inregistrate de Telefon

Xiaomi Mi 9. Vanzarile mari inregistarte de catre telefonul mobil reprezinta o lovitura foarte dura pentru Apple, Samsung si Huawei, in special in Europa.

Xiaomi Mi 9 vanzari telefon

Xiaomi Mi 9. Vanzari foarte mari sunt inregistrate de catre telefonul lansat cu doar cateva saptamani in urma de catre compania chinezeasca, ceea ce nu tocmai ceva neasteptat pentru acest dispozitiv. Informatia vine de la purtatorul de cuvant al Xiaomi pentru intreaga lume, el anuntand in cursul acestei zile ca Xiaomi Mi 9 s-a vandut in peste 1 milion de unitati din momentul lansarii si pana acum, o cifra cu adevarat impresionanta pentru dispozitiv.

Xiaomi Mi 9. 60% dintre aceste vanzari au fost inregistrate in China, principala tara in care isi desfasoara afacerile cei de la Xiaomi, acolo stocul initia pentru lansare fiind epuizat in cateva zeci de secunde. Cu un pret de pornire de doar 450 de dolari in Europa, si componente care sunt folosite inclusiv in Huawei P30 PRO, sau Samsung GALAXY S10, telefonul a ajuns extrem de rapid in atentia foarte multor persoane pentru beneficiile majore pe care le ofera.

Xiaomi Mi 9. Vanzari MARI Inregistrate de Telefon

Xiaomi Mi 9 vanzari telefon bune

Xiaomi Mi 9. Daca este sa fim sinceri, acest model de smartphone este mai ieftin decat cele de la OnePlus, insa ofera chiar mai multe functii interesante pentru utilizatori, fara sa mai vorbim despre componente. Pretul foarte mic al Xiaomi Mi 9 este obtinut multumita faptului ca Xiaomi a renuntat la vasta majoritate a profitului pe care-l poate incasa din vanzarea telefoanelor sale, totul pentru a putea inregistra cresteri substantiale in vanzari in intreaga lume.

Xiaomi Mi 9. Telefonul este un adevarat fenomen in China, dar si in unele zone din Europa, iar asta in conditiile in care nu vine de la un producator foarte cunoscut, cel putin pe continentul nostru. Xiaomi Mi 9 reprezinta un prim atac puternic facut de catre Xiaomi pentru suprematia Apple, Samsung, Huawei in Europa, iar daca telefoanele vor continua sa fie la fel de ieftine si in anii urmatori, atunci vanzarile vor creste substantial in consecinta.

6 COMENTARII

  1. Nu stiu cum se descopera de abia acum apa calda . Xiaomi e deja un producator foarte cunoscut inclusiv in Europa care vinde de ani de zile cu profit minim . E deja de vreo doi-trei ani pe locul 4 mondial , la vanzari.
    Face telefoane bune , nu extraordinare – totdeauna ceva major a lipsit – in general camera era destul de proasta si la flagship-urile sale. A adus destule inovatii , ca ecranul din primul Mix , carcasa de ceramica ,difuzoare prin ecran etc .
    Ce e mai important e ca ofera cel mai bun raport pret/calitate dintre toti producatorii – asta bineinteles pt ca are adaos mic la pretul final.

  2. Cum spuneam – din punct de vedere a raportului pret/calitate se pisa in primul rand pe Apple .
    Pe Samsung nu au cum – mai trebuie sa lucreze sa scoata ceva macar apropiat de flagship-urile Samsung – adica un telefon bun la toate capitolele.