Cloudflare lanseaza Warp VPN pentru iOS

Cloudflare a lansat astazi Warp, un VPN care este disponibil pentru iOS, iata cum iti poti securiza complet conexiunile la internet zilnic.

Cloudflare warp vpn ios

Cloudflare a lansat astazi Warp, o noua aplicatie de tip VPN pentru platforma iOS, la fix un an dupa ce a lansad DNS-ul securizat 1.1.1.1. Noul VPN este accesibil prin aplicatia 1.1.1.1 a celor de la Cloudflare, si promite sa securizeze transferul de date pe care-l fac utilizatorii din lumea intreaga prin intermediul iDevice-urilor, oriunde s-ar afla pe glob.

Cloudflare are o foarte vasta retea de servere in intreaga lume, in baza carora functioneaza o gama foarte variata de website-uri, iar asa poate sa ofere si acest VPN. DNS-ul securizat a fost doar primul pas pentru a oferi si acest VPN, care este disponibil gratuit pentru toti utilizatorii de telefoane iOS, iar daca va conectati la retele Wi-Fi necunoscut, e recomandabil sa-l folositi.

Warp este doar inceputul, deoarece un serviciu premium cu denumirea Warp+ urmeaza sa fie oferit deasemenea de catre compania americana in cursul acestui an. Acest serviciu va fi disponibil contra unui abonament lunar, modifc, dar va oferi viteze mai bune pentru navigare pe internet folosind aceasta solutie VPN, asa ca ramane de vazut cum va arata totul.

While other VPNs slow down the Internet, Warp incorporates all the work that the team from Neumob has done to improve mobile Internet performance. We’ve built Warp around a UDP-based protocol that is optimized for the mobile Internet. We also leveraged Cloudflare’s massive global network, allowing Warp to connect with servers within milliseconds of most the world’s Internet users.