Prima Pagina iOS 13 iOS 13 concept iti ARATA Functiile de MULT DORITE

iOS 13 concept iti ARATA Functiile de MULT DORITE

iOS 13 concept ne arata o schimbare foarte mare pe care utilizatorii o asteapta de foarte mult timp, iata cat de mult poti beneficia de noutatile gandite.

6

ios 13 multitasking

iOS 13 va fi prezentat in mod oficial peste aproximativ 2 luni, insa intre timp avem o noua demonstratie a modului in care compania Apple ar putea face sistemul sau de operare mai util. In clipul video de mai jos puteti vedea cum si-a imaginat un grafician ca iOS 13 ar putea fi creat pentru a imbunatati experienta de multitasking pe tabletele iPad ale Apple.

iOS 13 are imaginata in acest concept posibilitatea de a afisa cate 3 aplicatii in acelasi ecran al tabletelor, acestea ramanand deschise in fundal intr-un mod complet nou. Practic, utilizatorul ar putea deschide in iOS 13 cate 5 – 6 aplicatii una langa cealalta, si ar putea face trecerea de la una la alta fara ca acestea sa mai fie inchise cand sunt in fundal, asa cum se intampla acum.

iOS 13 ar putea permite inclusiv transferul mai usor de fisiere intre aceste aplicatii, simple gesturi putand fi folosite pentru glisareaintre aplicatiile deja deschise de utilizatori. Functionalitatea aceasta demonstrata pentru iOS 13 este extrem de interesanta, insa e improbabil ca Apple sa ofere asa ceva pentru clientii sai din lumea intreaga.

Articolul anteriorGoogle. ATACA iOS, ANUNT MAJOR pentru Android
Urmatorul articolFortnite. Noua Arma GROZAVA Lansata pentru Joc
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.