iPhone SE 2. De la VIS la REALITATE, CAND va fi LANSAT

iPhone SE 2. Telefonul asteptat de atatia, si atatia ani, urmeaza sa treaca de la un simplu vis la realitate, iata ce pregateste compania Apple pentru clienti.

  • iPhone SE 2 realitate

iPhone SE 2. Telefonul asteptat de foarte multi ani de catre fanii companiei Apple s-ar putea transforma in realitate peste nu chiar atat de mult timp, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru ei. Mai exact, astazi am aflat ca Apple ar dori sa lanseze in 2020 un nou model al iPhone care are ecran OLED cu diagonala de 5.42 inch, iar in baza a ceea ce exista cum pe piata, se poate trage concluzia ca ar putea fi vorba despre un iPhone SE 2, si nu despre vreun alt model.

iPhone SE 2. S-a spus pana acum in repetate randuri ca Apple ar avea in plan sa lanseze un asemenea model de telefon, insa din pacate planurile nu s-au materializat in vreun fel, sau altul, dar timpul nu e pierdut. Apple are foarte mari probleme cu vanzarile, iar un iPhone SE 2 care ar avea un ecran mare intr-un format mic, si un pret la fel de mic, ar putea creste vanzarile si in randul celor care nu vor sa cumpere telefoane care au ecrane foarte mari.

iPhone SE 2. De la VIS la REALITATE, CAND va fi LANSAT

iPhone SE 2. E adevarat ca acei clienti care au cumparat iPhone SE au ales telefonul pentru dimensiunile reduse si ecranul mic, iar o crestere a diagonalei de la 4 inch la 5.42 ar putea sa nu fie pe placul multora. Desigur ca aici lucrurile depind foarte mult de modul in care compania Apple va gandi aceasta schimbare, iar asta pentru ca iPhone SE 2 ar putea avea un potential foarte mare de a creste vanzarile iPhone, aflate in plina scadere acum.

iPhone SE 2. Pentru a avea succes, telefonul ar trebui sa fie lansat de un pret de maxim 500 – 600 de dolari, iar asta pentru ca in aceeasi categorie de pret exista multe alte optiuni din lumea Android. Desigur ca e nevoie si de functii de top, impreuna cu componente de top, dar Apple este capabila sa aduca pentru iPhone SE 2 ceea ce isi doresc fanii sai, insa ramane doar de vazut daca va si dori sa faca acest lucru.