Huawei. NSA face un ANUNT UIMITOR pentru INTREAGA Lume

Huawei. NSA a facut un anunt uimitor cu privire la produsele companiei chinezesti, iata ce a avut de spus cu impact pentru intreaga lume.

Huawei sua nsa

Huawei. Dupa mai bine de un an de zile in care SUA a incercat sa convinga lumea intreaga sa nu aiba incredere in produsele chinezilor, iata ca s-a ajuns intr-un punct in care situatia nu e prea roz pentru ei. Sue Gordon, director adjunct al NSA a afirmat astazi ca SUA se pregateste sa functioneze intr-un lume in care echipamentele celor de la Huawei vor fi folosite pentru foarte multe retele 5G, adica exact ceea nu-si doreau ei sa se intample.

Huawei. Conform directorului adjunct al celor de la NSA, americanii vor trebui sa presupuna faptul ca toate retelele de telefonie mobila facute cu echipamente de la chinezi nu pot fi de incredere, iar asta inseamna ca vor trebui sa-si limiteze serios schimbul de informatii. In SUA cei de la Huawei nu vor putea oferi echipamente de telefonie mobila pentru operatorii locali, insa in Europa vor exista foarte multe retele care vor fi construite in baza echipamentelor chinezilor.

Huawei. NSA face un ANUNT UIMITOR pentru INTREAGA Lume

Huawei. Desi inclusiv secretarul de stat, sau vicepresedintele SUA, au incercat sa convinga tari din Uniunea Europeana sa interzica folosirea echipamentelor de telecomunicatii ale companiei pentru retele 5G, asta nu s-a intamplat. Se pare ca, spre deosebire, de SUA, restul lumii nu s-a dovedit a fi chiar atat de convinsa de faptul ca exista probleme de securitate cu produsele Huawei, iar asta cu siguranta i-a cam enervat pe americani.

We are going to have to figure out a way in a 5G world that we’re able to manage the risks in a diverse network that includes technology that we can’t trust. We’re just going to have to figure that out. You have to presume a dirty network. That’s what we’re going to have to presume about the world.

Huawei. E posibil ca SUA sa nu fi prezentat dovezi care sa confirme fara dubiu faptul ca exista intr-adevar probleme cu produsele chinezilor, si e posibil ca acesta sa fie motivul din cauza caruia interdictia sa nu fie impusa. Indiferent de motiv, cei de la Huawei au scapat fara vreo interdictie deocamdata, iar Comisia Europeana a decis deasemenea ca nu se va intampla acest lucru in Uniunea Europeana, iar acest lucru le da posibilitatea de a face multi bani in continuare.

Huawei. E foarte posibil ca inclusiv tari precum Australia, Canada, sau Noua Zeelanda, unde s-a decis interdictia echipamentelor, sa fie intoarse aceste decizii in perioada urmatoare.