Skype. PROBLEMA extrem de GRAVA pentru Aplicatie

skype android

Skype este una dintre cele mai folosite platforme pentru mesagerie, apeluri video, apeluri audio, si nu doar atat, insa din pacate are o problema grava in momentul de fata. Mai exact, se pare ca versiunea pentru Android a aplicatiei Skype raspunde la apeluri fara sa stie utilizatorii, ceea ce este in mod clar o problema extrem de grava de securitate pentru aplicatie.

Skype are o functie in aplicatia pentru Android care permite acceptarea automata a apelurilor telefonice daca vin de la anumite contacte din agenda noastra. Desigur ca aceasta functie pentru Skype permite si setarea anumitor limitari, insa din pacate un bug duce la ignorarea acestor limitari, si la acceptarea automat a apelurilor pe Android indiferent de contact.

Microsoft a recunoscut aceasta problema a aplicatiei Skype pentru telefoanele Android, si a rezolvat-o deja intr-una dintre versiunile beta ale aplicatiei sale, dar cam atat. Nu se stie cand va fi lansata public o versiune care sa aiba problema rezolvata, asa ca utilizatorii trebuie sa fie foarte atenti, si sa tina acea functie de raspundere automata dezactivata deocamdata.

We’re receiving reports that the Microsoft app automatically answers calls for some users, potentially letting callers catch them in unfortunate circumstances. Normally, you can activate or deactivate a setting that is appropriately named “Answer incoming calls automatically.” But for affected users, switching on or off this toggle doesn’t change their phones’ behavior at all.