Apple Lanseaza Beats Powerbeats Pro ca Alternativa la AirPods

Apple Beats Powerbeats Pro

Apple a anuntat astazi in mod oficial lansarea Beats Powerbeats Pro pentru clientii din lumea intreaga, noua pereche de casti wireless fiind o alternativa foarte buna pentru castile AirPods. Beats Powerbeats Pro sunt o pereche de casti wireless, la fel ca AirPods, ele avand inclusiv o carcasa speciala in care pot fi incarcate, si stim de ce ne aduce asta aminte.

Beats Powerbeats Pro folosesc deasemenea chip-ul H1 utilizat in AirPods de catre compania Apple, iar desigur ca Siri poate fi activat printr-o comanda vocala. In contrast cu AirPods, noile Beats Powerbeats Pro sunt disponibile in multiple versiuni de culori, si sunt gandite pentru a se fixa mult mai bine in urechile oamenilor, una dintre plangerile privind AirPods.

Apple Lanseaza Beats Powerbeats Pro ca Alternativa la AirPods

Beats Powerbeats Pro ofera autonomie de utilizare de pana la 8 ore, aproape dubla fata de AirPods, iar impreuna cu bateria din carcasa in care vin, ajung pana la 24 de ore de utilizare. Beats Powerbeats Pro se conecteaza instant la telefoanele iPhone prin intermediul Bluetooth, astfel ca utilizatorii nu vor trebui sa faca nimic pentru a le seta.

Beats Powerbeats Pro nu au un design la fel de frumos precum cel al AirPods, insa stau mai bine in ureche, si ofera o autonomie mult mai buna edcat acele casti wireless. In ceea ce priveste pretul, Beats Powerbeats Pro costa 199 de dolari, in timp ce AirPods sunt disponibile la preturi cuprinse intre 159 de dolari si 199 de dolari in magazinele Apple.