Apple, Proces din Cauza unei PROBLEME GRAVE a Apple Watch

Apple proces apple watch

Apple are parte de un nou proces din cauza unei probleme grave a Apple Watch, compania americana refuzand sa o recunoasca in mod public, si sa repare toate unitatile afectate. Vorbim despre un proces care are la baza Apple Watch-uri ale caror baterii s-au umflat si au distrus carcasa in totalitate, toate modelele pana la Apple Watch 4 fiind, aparent, afectate.

Petentul sustine ca Apple cunostea aceasta problema a Apple Watch in momentul in care a lansat cele mai recente modele de smartwatch-uri, doar ca a ales sa o ignore in totalitate. Din cauza ei, unele persoane s-au ales cu taieturi si arsuri dupa ce bateriile Apple Watch-urilor s-au umflat si au crapat carcasa, problema aparand uneori chiar la cateva zile dupa achizitie.

New Jersey resident Gina Priano-Keyser has filed a proposed class action lawsuit against Apple this week in U.S. district court, accusing the company of fraudulent business practices and breach of warranty related to the Apple Watch, according to court documents. Priano-Keyser alleges that all Apple Watches up to and including Series 4 models are prone to a defect that results in the lithium-ion battery swelling and causing the screen to “crack, shatter, or detach from the body” of the watch “through no fault of the wearer, oftentimes only days or weeks after purchase.”

Apple sustine ca problemele de acest gen au la baza accidente ale clientilor, si refuza sa repare unele unitati in baza garantiei, acesta fiind si cazul celui care a actionat compania in judecata. Persoana care a actionat Apple in judecata vrea despagubiri atat pentru ea, cat si pentru ceilalti clienti afectati de aceste probleme, dar e putin probabil sa aiba castig de cauza.

apple watch baterie umflata