Posta Romana. ATENTIE! TEAPA cu iPhone XS, Samsung S10

Posta Romana. O campanie cu tepe care vizeaza iPhone XS si Samsung S10 a pornita astazi in Romania, iata ce spune compania nationala de stat despre ea.

Posta Romana teapa

Posta Romana. O problema foarte mare pune intr-o lumina foarte proasta una dintre cele mai vechi institutii din Romania, iar asta din cauza unor oameni care vor sa le dea tepe celor mai naivi din fire. Se pare ca mai multe persoane din Romania ar fi primit astazi mesaje prin care erau anuntate ca ar fi castigat de la Posta Romana telefoane iPhone XS, sau Samsung GALAXY S10, desi ele erau denumite i-Phone XS, si Samsung S10, greseala fiind intentionata.

Posta Romana. Compania de stat a anuntat astazi prin intermediul retelei de socializare Facebook ca nu desfasoara in momentul de fata vreo campanie prin care vreun roman sa primeasca in mod gratuit vreun telefon mobil. Desigur ca e destul de evident faptul ca Posta Romana nu are bani sa deruleze concursuri de acest gen cu telefoane foarte scumpe din moment ce are servicii foarte proaste si putini bani pe care sa ii investeasca in imbunatatirea lor.

Posta Romana. ATENTIE! TEAPA cu iPhone XS, Samsung S10

Posta Romana teapa iphone xs samsung s10

Posta Romana. Puteti vedea inclusiv in imaginea de mai sus cum arata mesajele primite de catre anumite persoane, ele parand sa fie notificari de tip web push trimise de catre un website care nu are vreo legatura cu compania de stat. Desigur ca utilizatorii obisnuiti, care nici macar nu stiu cand accepta sa primeasca notificari de la vreun website, nu isi dau seama ca mesajul pe care l-au primit nu vine de la Posta Romana, ci de la un website pe care probabil nici nu stiu ca l-au accesat.

Atenţie! Poşta Română nu derulează, în prezent, campanii cu premii în telefoane de ultimă generaţie! În această dimineaţă, mai mulţi utilizatori de servicii mobile au primit mesaje conform cărora ar fi câştigătorii unui telefon de ultimă generaţie, respectiv i-Phone XS sau Samsung S10, după caz. Poşta Română menţionează că nu organizează, în acest moment, niciun astfel de concurs înşelător şi nu răspunde de răspândirea acestor informaţii false în care numele instituţiei este folosit în mod abuziv.  De asemenea, precizăm că sigla utilizată în notificare nu este cea oficială, conform Manualului de Identitate Vizuală a Companiei.

Posta Romana. Alegerea acestei institutii de stat pentru a desfasura campania cu tepe este interesanta, iar asta pentru ca majoritatea romanilor stiu deja ca o o institutie de acest gen nu are bani de asemenea concursuri. Problema este ca in 2019 au exista campanii similare care vizau brand-urile eMAG, sau RCS & RDS, iar cum in acele cazuri planurile “hackerilor” au fost dejucate rapid, s-a ales folosirea brand-ului Posta Romana, dar aparent fara prea mult succes.

Posta Romana. Compania nationala de stat sustine ca singurele promotii sunt disponibile pe website-ul sau, dar desigur ca nu vizeaza telefoane iPhone XS, sau Samsung S10.