Apple News Plus. Iata CATI Oameni s-au Abonat la Serviciu

Apple News Plus a fost lansat de catre compania Apple cu un succes la care putini se asteptau, iata care sunt primele impresii cu privire la serviciu.

Apple News Plus abonati

Apple News Plus a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple, iar conform primelor informatii despre serviciu, se pare ca rata de adoptie in randul utilizatorilor de iDevice/Mac-uri decenta. Mai exact, in primele doua zile dupa lansarea Apple News Plus, 200.000 de oameni s-au abonat pentru a citi continutul oferit de catre compania Apple.

Apple News Plus le ofera tuturor utilizatorilor posibilitatea de a folosi serviciul intr-o perioada de proba, astfel ca oamenii profita de ceea ce le este oferit in momentul de fata. Cifra este mai mare decat cea inregistrata pentru platforma Texture, pe care Apple a cumparat-o special pentru a lansa Apple News Plus anul acesta, deci unii spun ca lansarea e un succes.

Apple News Plus nu inspira foarte multa incredere pentru creatorii de continut, acestia fiind rezervati in ceea ce priveste succesul pe care platforma il va avea in final. Compania Apple a reusit sa convinga un numar mare de creatori de continut sa-si ofere creatiile pentru Apple News Plus, insa ramane de vazut cati vor si ramane in platforma daca nu castiga bani.

The marketing event seems to have accomplished its goal. More than 200,000 people subscribed to Apple News Plus in its first 48 hours — more than Texture had amassed at its peak, according to two people with knowledge of the figures who asked not to be named to discuss confidential information.

Apple News Plus este oferit in momentul de fata doar in SUA si Canada, compania Apple concentrandu-se doar pe publicatii in limba engleza, pentru ca are de unde alege. Nimeni nu stie daca Apple News Plus va fi vreodata oferit si in alte tari, insa probabil ca Apple lucreaza deasemenea sa extinda disponibilitatea si pentru alte limbi de pe glob.