Lenovo a Creat cel mai CIUDAT Telefon Pliabil

Lenovo a creat cel mai ciudat telefon pliabil pentru clientii din lumea intreaga, iata cum isi imagineaza compania ca vor arata primele sale produse.

Lenovo telefon pliabil

Lenovo nu vrea sa fie lasata in urma cursa pentru lansarea telefoanelor pliabile, astfel ca pregateste lansarea unui model care este cu adevarat neobisnuit in raport cu restul celor anuntate pana acum. Samsung GALAXY Fold isi pliaza ecranul spre interior, Huawei MATE X se pliaza spre exterior, insa cei de la Lenovo s-au gandit sa faca un produs care va functiona destul de diferit, si va avea un design la fel de diferit, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos.

Lenovo a gandit un telefon pliabil care are doua ecrane, unul flexibil, si altul fix, insa felul in care se face plierea este ceea ce uimeste, in raport cu telefoanele prezentate pana in prezent de catre Samsung si Huawei. Mai exact, Lenovo a creat o balama care permite doar plierea partii inferioare a ecranului, astfel incat atunci cand telefonul este pliat, utilizatorul vede in fata ochilor nu unul, ci doua ecrane, ideea in sine fiind destul de neobisnuita.

Lenovo a Creat cel mai CIUDAT Telefon Pliabil

Lenovo telefon pliabil 1

Lenovo ar urma sa permita plierea telefonului pana in punctul in care acesta ar avea aproape in totalitate acoperit ecranul principal de cel secundar, si mecanismul care permite plierea in acest mod. Ideea celor de la Lenovo ar fi sa le ofere clientilor un telefon pliabil care este cu mult diferit fata de cele actuale. Aceasta diferentiere pe care Lenovo vrea sa o faca pentru telefonul sau pliabil ar putea fi o problema, pentru ca telefonul in sine s-ar putea dovedi a nu fi chiar atat de practic precum isi imagineaza cei care l-au conceput.

Lenovo telefon pliabil 2

Lenovo ar vrea sa introduca in carcasa camera principala a telefonului pliabil, in timp ce camera pentru selfie-uri ar urma sa fie montata in marginea superioara a ecranului, ceea ce il face si mai neobisnuit. Design-ul este inferior, din punctul meu de vedere, in comparatie cu cele oferite de catre telefoanele celor de la Samsung, sau Huawei, insa totul este prezentat doar intr-un brevet de inventie deocamdata, nu intr-un produs real, care ar putea fi totusi diferit.

Lenovo telefon pliabil 3