Google Assistant. Functie NOUA la care Poti doar VISA in Romania

Google Assistant. O functie noua la care poti doar visa in Romania a fost anuntata oficial astazi de catre compania americana, iata de ce vor avea parte utilizatorii.

Google Assistant walmart

Google Assistant. Asistentul personal creat de catre compania Google pentru clientii sai din intreaga lume are astazi parte de prezentarea unei noi functii extrem de interesante, care ne arata spre ce se indreapta viitorul. In clipul video de mai jos puteti vedea cum va putea fi folosit Google Assistant de catre americani pentru a-si comanda produse de la Walmart doar in baza unor comenzi vocale, ceva ce multi ar dori sa faca inclusiv in Romania candva.

Google Assistant. Incepand din urmatoarele saptamani functionalitatea va fi disponibila pentru clientii Walmart din intregul teritoriu al SUA, iar asta in conditiile in care lantul de magazine este extrem de popular. Folosind Google Assistant, clientii pot comanda produsele dorite cu livrare la domiciliu, sau pot alege sa le aiba pregatite pentru ridicare din oricare dintre magazinele Walmart de la care doresc sa preia produsele pregatite de catre angajatii magazinului.

Google Assistant. Functie NOUA la care Poti doar VISA in Romania

Google Assistant. Interesant este ca achizitiile facute de catre utilizatori sunt analizate de catre asistentul personal, iar in baza istoricului vor fi facute recomandari pentru a cumpara mai rapid produsele de care utilizatorii sunt interesati. Mai exact, produsele favorite ale utilizatorilor vor fi recomandate de catre Google Assistant pentru achizitie in baza a ceea ce au cumparat oamenii in tregut, deci totul incepe sa devina automatizat, chiar si pentru cumparaturi.

Google Assistant. Functionalitatea este oferita de catre cei de la Walmart pe toate tipurile de dispozitive electronice unde exista si asistentul, adica iPhone, telefoane Android, smartwatch-uri, boxe inteligente, sau ecrane inteligente. Versatilitatea Google Assistant este cheia pentru a oferi o functionalitate atat de complexa, iar asta le va permite oamenilor sa beneficieze de servicii mult mai bune oriunde s-ar afla, fara a fi nevoiti sa mai viziteze magazinele pentru cumparaturi.

Google Assistant. In Romania nu putem spera la asa ceva prea curand, insa exista si in tara noastra servicii care iti permit sa-ti comanzi produse de la supermarket-uri cu livrare la domiciliu.