Huawei P30 PRO vs Samsung GALAXY S10. Comparatia Camerelor

Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY S10 Plus au camerele comparate astazi intr-un test care pune la incercare noii senzori de imagine din telefoane.

Huawei P30 PRO camera samsung galaxy s10 plus

Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY S10 Plus au astazi parte de o comparatie foarte interesanta pentru camere, care ne ofera posibilitatea de a vedea ceea ce ofera fiecare in parte pentru clienti. Vorbim despre un Huawei P30 PRO care are o camera quad integrata, si despre un Samsung GALAXY S10 Plus care are doar una tripla, senzorul care face diferenta fiind unul de adancime, folosit in principal pentru pozele cu efect de tip bokeh, de adancime.

Huawei P30 PRO pare sa inregistreze imaginile la culori mult mai naturale, cel putin pentru clipurile video, dar pare deasemenea sa faca si stabilizarea video mult mai buna, inclusiv in cazul inregistrarii 4K. Zoom-ul optic de 5X oferit pentru clipurile video transforma camera Huawei P30 PRO in ceva ce ar trebui sa isi doreasca orice utilizator, Samsung GALAXY S10 PLus fiind complet depasit din acest punct de vedere, asa cum e si normal.

Huawei P30 PRO vs Samsung GALAXY S10. Comparatia Camerelor

Huawei P30 PRO este cu mult, mult mai avansat decat Samsung GALAXY S10 Plus in ceea ce priveste zoom-ul, incusiv cand vine vorba despre cel 10X, care include si zoom digital, laudele Huawei fiind cat se paote de reale. In ceea ce priveste pozele normale, Huawei P30 PRO pare deasemenea sa inregistreze poze mult mai bune decat Samsung GALAXY S10 Plus, cu imagini mult mai clare, si culori mult mai naturale, ceea ce am vazut dea si in multe alte teste.

Huawei P30 PRO inregistreaza imagini in mod nativ la 10 megapixeli, nu la 40 de megapixeli, imaginile facute cu setarea a doua fiind mult mai proaste, pentru ca HDR-ul nu functioneaza la fel de bine. Samsung GALAXY S10 Plus pare sa faca poze ultra-wide mult mai bune decat Huawei P30 PRO, ceea ce este destul de interesant, chinezii nereusind sa foloseasca la fel de bine acest senzor de imagine, precum in cazul celui pentru poze normale.

Huawei P30 PRO face poze cu mult mai bune decat cele ale Samsung GALAXY S10 Plus pe timp de noapte, asa cum a promis compania chinezeasca, diferenta fiind foarte mare intre cele doua modele de telefoane. In final, Huawei P30 PRO face poze mult mai bune decat Samsung GALAXY S10 Plus cand vine vorba despre inregistrarea de poze cu efect de adancime, exceptand situatiile in care ar trebui sa aplice si efect HDR, aici telefonul esuand complet.