Google Assistant, Functie la care NIMENI NU se Astepta

Google Assistant, are incepand de astazi parte de o noua functie la care absolut nimeni nu se astepta, compania Google luand utilizatorii prin surprindere.

Google Assistant, Functie la care NIMENI NU se Astepta

Google Assistant, cel mai bun asistent personal pentru telefoane mobile, are incepand de astazi parte de o noua functie pe care niciun utilizator nu se astepta sa o vada implementata de catre compania Google prea curand. In cadrul Mobile World Congress 2019, Google Assistant a fost demonstrat cu integrare in aplicatia Android Messages pentru sistemul de operare al companiei Google, iar nimeni nu se astepta sa-l vada disponibil chiar acolo atat de curand.

Google Assistant, ajunge in Android Messages la foarte scurt timp dupa ce aplicatia Allo a fost data uitarii de catre compania Google, functionalitatea fiind destul de similara, doar ca acum vine in aplicatia nativa a sistemului de operare. Google Assistant scaneaza mesajele pe care utilizatorii le trimit catre diversi prieteni, iar in baza lor afiseaza diverse recomandari pentru filme, informatii despre vreme, plus multe alte lucruri interesante de care au nevoie utilizatorii.

Google Assistant are in sfarsit integrare in Android Messages

Google Assistant android messages

Google Assistant, este foarte atent si la discutiile despre mancare, in baza informatiilor descoperite in mesaje afisand recomandari pentru a vizita diverse restaurante care serversc mandea dorita de catre utilizatori. Avand in vedere ca Google Assistant este integrat in Google Maps, si alte aplicatii ale celor de la Google, utilizatorii pot face foarte usor trecerea de la o aplicatie la alta pentru a avea parte de navigare ghidata, si multe alte functii foarte utile.

Google Assistant, nu ar trebui sa trimita mesajele noastre personale catre serverele celor de la Google, sau cel putin asta sustine compania americana in explicatiile pe care le-a oferit in demonstratia facuta la Mobile World Congress 2019. Ceea ce aduce Google Assistant in aplicatia Android Messages acum, Siri ofera pentru iMessage de ceva vreme, asa ca functionalitate in sine nu e complet noua, ci Google oferindu-le oamenilor doar ceva ce exista de multa vreme pentru iOS in iPhone si iPad.

1 COMENTARIU