iPhone. Functia DEZGUSTATOARE Dezvoltata de Apple

iPhone. O functie dezgustatoare este dezvoltata de catre compania Apple in momentul de fata, iata ce vor sa faca americanii pentru clienti in urmatorii ani.

iphone transpiratie

iPhone. Viitoarele modele de telefoane ale companiei Apple ar putea avea o functie dezgustatoare, la propriu, pentru unii dintre clienti, insa ea poate ajuta la salvarea vietii oamenilor. Compania Apple a inregistrat o serie de brevete de inventie care descriu modul in care telefoanele iPhone ar putea “mirosi” utilizatorii care le folosesc, cu ajutorul unor senzori speciali, ar analiza acele mirosuri, si ar putea oferi anumite mesaje de avertizare pentru ei.

iPhone. Mai exact, intr-un prim brevet telefoanele Apple ar putea detecta in viitor particule cu potential periculos pentru oameni, si ar putea alerta utilizatorii pentru a evita sa respire in zone unde aerul le poate afecta sanatatea. Apple ar folosi o serie de senzori montati in carcasa pentru a detecta particulele poluate din aer, o serie de iluminatoare urmand a emite lumina pulsanta pentru a detecta particulele, acestea fiind mai apoi analizate de catre senzorii pentru miros, pentru a detecta eventualul pericol.

iPhone. Functia DEZGUSTATOARE Dezvoltata de Apple

iphone transpiratie miros

iPhone. Un al doilea brevet descrie o alta metoda de a detecta particule chimice din aer folosind inteligenta artificiala, asociind aceste particule cu diverse mirosuri, unele dintre ele putand apartine unor gaze cu potential periculos pentru oameni. Dioxidul de carbon ar fi unul dintre gazele pe care iPhone le-ar putea detecta in viitor, telefoanele afisand mai apoi in iOS o alerta care i-ar spune utilizatorului ca trebuie sa se indeparteze imadiat din zona in care se afla.

iPhone. Acum ajungem si la partea dezgustatoare, pentru ca un alt brevet de inventie descrie o metoda de a folosi senzori pentru a masura transpiratia utilizatorilor in ideea de a detecta o scadere a glicemiei. Aceasta functie ar putea fi oferita inclusiv pe Apple Watch, nu doar pe iPhone, iar acolo ar avea mai multa logica, utilizatorului indicandu-i-se sa consume un aliment cu mult zahar, sau fara zahar, pentru a nu depasi limitele intre care trebuie sa fie.

iPhone. Deocamdata totul este descris in brevet de inventie, insa Apple pune foarte mare accent pe functii de sanatate, asa ca n-ar fi exclus sa vedem totul oferit oficial candva.