iPhone. Vestea GROZAVA pentru Apple si Clienti

iPhone. O veste grozava pentru Apple si clientii sai a venit astazi, americanii avand parte de un ajutor nesperat din partea unei companii la care nu se asteptau.

iphone 5g qualcomm

In ciuda zvonurilor recente privind problemele serioase pe care Apple urmeaza sa le aiba cu telefoanele iPhone, iata ca astazi aflam si o veste foarte buna pentru viitoarele produse ale americanilor. Mai exact, desi s-a spus ca in 2020 compania Apple nu ar putea sa lanseze telefoane iPhone care au modem 5G incorporat, ei bine iata ca astazi aflam o veste foarte buna chiar de la presedintele Qualcomm, care produce asemenea componente pentru telefoane mobile.

Presedintele companiei Qualcomm, Cristiano Amon, a afirmat ca oricand Apple este pregatita sa cumpere modem-uri 5G pentru telefoanele iPhone, va putea face asta de la vechea sa partenera. Un zvon de saptamana aceasta a spunea ca Qualcomm nu ar fi dispusa sa le vanda ameircanilor modemuri 5G pentru iPhone din cauza faptului ca inca mai exista o serie de procese deschise intre cele doua companii in multe zone de pe glob, dar asta nu pare sa fie adevarat.

iPhone. Vestea GROZAVA pentru Apple si Clienti

Saptamana aceasta am aflat ca Samsung a refuzat sa vanda modemuri 5G pentru iPhone deoarece nu ar putea sa produca suficient de multe pentru a-si acoperi nevoile proprii, dar si pentru alte companii, in special cele competitoare. Apple a ramas fara alternative dupa ce Samsung ar fi refuzat-o, si s-ar fi aflat ca inclusiv Qualcomm ar fi facut acest lucru, insa in realitate situatia este complet diferita, iar asta ne da sperante ca telefoanele iPhone din 2020 ar urma sa aiba 5G integrat.

Qualcomm President Cristiano Amon said Thursday that the company would be happy to consider working with Apple on its 5G plans if their reported struggles to bring a product to market continue. We’re still in San Diego, they have our phone number. If they call, we’ll support them.

Qualcomm pare sa fie singura companie care le poate oferi celor din Cupertino modemurile 5G de care au nevoie pentru iPhone, insa totul depinde si de disponibilitatea americanilor de a le cumpara. In momentul de fata nimeni nu stie daca Apple vrea sa cumpere modemuri 5G de la Qualcomm din moment ce acestia aproape ca reusisera sa obtina o interdictie de import pentru iPhone in SUA, asa ca ramane sa vedem cum vor evolua lucrurile.

7 COMENTARII

  1. Si Qualcomm sunt tot americani , nu doar Apple .
    Disponibilitatea Apple de a cumpara depinde de pretul pe care o sa-l ceara Qualcomm. Presimt ca ii vor arde la pret. Oricum asta e pt sfarsitul lui 2020 cand chiar si Dodgee, Ulefone si alte basini de telefoane vor avea deja 5G , doar happle nu. Si sa vezi preturi atunci !

  2. acum 2 zile ziceai ca Apple se milogeste..
    Acum cand vezi ca nu este asa…o dai cu americanii….
    Stai calm ca si samsung face oled pt apple…si nu sunt americani..
    Doar ca iti place sa ne demon cat de prrost esti zilnic