WhatsApp. Anunt EXTREM de IMPORTANT pentru iPhone, Android

WhatsApp. Un anunt extrem de important pentru aplicatiile iPhone si Android a fost facut astazi de catre compania americana, iata ce functii ofera de azi.

WhatsApp grup

WhatsApp. La doar cateva saptamani dupa dezvaluirea unei noi functii foarte importanta pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, iata ca astazi ea a fost confirmata in mod oficial pentru lansare in lumea intreaga. V-am spus acum cateva saptamani ca WhatsApp urmeaza sa implementeze o noua functie pentru iPhone si Android care va permite selectarea persoanelor care pot sa ne adauge un grupurile de conversatii, ceea ce acum nu prea este posibil.

WhatsApp. Implementarea acestei functii vine dupa foarte multe plangeri din partea utilizatorilor care s-au cam saturat sa fie adaugati un grupuri de conversatii din care nu vor sa faca parte. Pentru foarte multi, aceste grupuri de conversatii inseamna multe notificari nedorite de la conversatii de care nu vor sa auda, iar cei de la WhatsApp au inteles ca e nevoie de o schimbare, asa ca au anuntat ca o vor oferi in sfarsit in mod public pentru toti utilizatorii platformei.

WhatsApp. Spre deosebire de versiunile anterioare ale aplicatiilor, acum toti utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege care dintre contactele din agenda ii pot adauga in grupurile de conversatii fara sa fie nevoie de acord in prealabil. WhatsApp le va permite oamenilor sa aleaga sa fie introdusi in grupuri de conversatii de catre orice persoane, chiar daca le au in agenda de contacte, sau nu, doar de catre contacte, sau de catre nimeni, ceea ce e mai logic.

WhatsApp. Anunt EXTREM de IMPORTANT pentru iPhone, Android

WhatsApp grup setari

WhatsApp. In cazul ultimei optiuni, cei care incearca sa faca adaugarea, vor primi o notificare prin care li se spune ca nu pot adauga acea persoana in grup, avand optiunea de a trimite o notificare prin care sa li se ceara asta. Cei vizati vor primi in acel moment notificarea, si vor avea posibilitatea de a refuza sa fie adaugati in acel grup de WhatsApp, sau sa accepte, asa ca exista acum mai mult control pentru utilizatorii obisnuiti, care pot sta departe de grupurile din care nu vor sa faca parte.

WhatsApp. Setarile pentru aceasta functionalitate pot fi controlate prin meniul Settings > Account > Privacy > Groups, sa ca puteti alege foarte rapid daca doriti sa deveniti disponibili pentru adaugare in grupuri, sau nu. Puteti vedea si in imaginea de mai sus cum arata meniul de optiuni, si ceea ce vede alta persoana care incearca sa ne adauge intr-un grup al WhatsApp, dar nu poate face asta din cauza setarilor pe care le-am ales noi pentru protejarea noastra.

WhatsApp. Invitatiile de a intra in anumite grupuri de conversatii au o perioada de valabilitate de doar 72 de ore, asa ca daca nu vreti sa dati neaparat un raspuns, puteti alege sa ignorati alertele. Aceste functii noi sunt implementate de catre compania WhatsApp in cele mai recente versiuni ale aplicatiilor pentru iPhone, sau Android, asa ca nu veti beneficia de ele decat faceti actualizarea pentru cele mai recente aplicatii.