iPhone. ANUNT URIAS pentru Telefoanele Apple

iPhone. Un anunt urias pentru telefoanele Apple vine in acest weekend, iata ce veste grozava ne prezinta o perspectiva foarte buna pentru viitor.

iphone 5g intel apple

iPhone. Dupa o saptamana in care am avut parte de tot felul de informatii negative cu privire la viitorul telefoanelor companiei Apple, ei bine iata ca acum aflam si o veste foarte buna pentru americani, si toti clientii. Mai exact, daca asteptati sa cumparati un telefon iPhone care are 5G integrat, ei bine Intel are vesti bune, deoarece sustine ca urmeaza sa poata furniza pentru compania Apple modemurile 5G de care au nevoie pentru viitoarele produse.

iPhone. Conform unei declaratii furnizate de catre compania Intel, noile modemuri 5G XMM 8160 vor fi pregatite in 2020 pentru telefoanele care vor fi lansate de catre cei de la Apple, totul in baza planului agreat cu cei din Cupertino. In ciuda afirmatiilor facute de catre cei de la Intel, nici macar Apple nu crede ca pentru 2020 va avea suficiente modemuri 5G pentru iPhone, astfel ca si-a crescut ecipa de ingineri care lucreaza la dezvoltarea acestor componente.

iPhone. ANUNT URIAS pentru Telefoanele Apple

iPhone. Apple ar trebui sa primeasca in vara primele prototipuri de modemuri 5G pentru viitoarele sale telefoane din 2020, insa daca nu le va primi pan atunci, e foarte posibil sa amane lansarea lor pentru 2021. Pentru Apple ratarea obiectivului ar fi o problema foarte mare deoarece daca ar lansa telefoanele iPhone fara 5G in 2020, va avea probleme in a le vinde, deoarece in toamna acelui an vor exista suficiente retele lansate, iar lumea va dori sa testeze tehnologia.

As we said in November 2018, Intel plans to support customer device launches in 2020 with its XMM 8160 5G multimode modem.

iPhone. Intel ar putea fi incapabila sa ajute Apple sa integreze 5G in iPhone, insa in aceasta situatie, cei de la Qualcomm ar putea fi de mare ajutor, iar asta pentru ca ei au deja componentele pregatite. Apple inca nu vrea sa colaboreze cu Qualcomm pentru modemurile 5G dedicate iPhone din cauza proceselor in care sunt implicate, insa daca Intel va nu le va putea furniza ceea ce au nevoie, atunci vor fi obligati sa faca orice doresc.