Netflix ELIMINA o Functie foarte UTILA din Aplicatie

Netflix airplay

Netflix a decis in mod surprinzator sa anunte saptamana trecuta ca a eliminat din aplicatia pentru telefoane o functie foarte utila, si folosita de catre un numar mare de persoane. Mai exact, incepand de asptamana trecuta, aplicatia Netflix pentru iPhone si iPad nu mai are integrat suport pentru AirPlay, astfel ca utilizatorii nu mai pot vedea continutul pe televizoare.

Netflix a explicat aceasta schimbare prin faptul ca incep sa existe foarte multe dispozitive terte cu suport AirPlay integrat, si ca nu poate controla experienta oferita de catre acestea. Aici Netflix face referire la televizoarele de la Samsung, Vizio, LG, Sony, toate urmand a avea suport AirPlay integrat, probabil si aplicatii dedicate de la compania americana.

We want to make sure our members have a great Netflix experience on any device they use. With AirPlay support rolling out to third-party devices, there isn’t a way for us to distinguish between devices (what is an Apple TV versus what isn’t) or certify these experiences. Therefore, we have decided to discontinue Netflix AirPlay support to ensure our standard of quality for viewing is being met. Members can continue to access Netflix on the built-in app across Apple TV and other devices.

Netflix ii impiedica totusi pe restul utilizatorilor din lumea intreaga sa mai faca streaming video prin AirPlay de pe iPhone si iPad, dar aplicatia pentru Apple TV poate reda in continuare continutul pe televizoare. Decizia celor de la Netflix a nemultumit foarte multa lume, dar asta era de asteptat, asa ca ramane de vazut daca decizia va fi schimbata candva, sau nu.