Skype ATACA FaceTime cu o Functie SPECIALA

skype apeluri facetime

Skype a anuntat lansarea unei noi functii pentru utilizatorii din lumea intreaga la doar cateva luni dupa ce Apple a oferit-o in mod oficial prin intermediul FaceTime pentru clienti. Mai exact, cei de la Microsoft au anuntat ca Skype este acum capabil sa permita efectuarea de apeluri video in grupuri de pana la 50 de persoane, dublu fata de limita anterioara.

Skype depaseste fara drept de apel si FaceTime, care are limita setata la 32 de persoane, deci vorbim despre o diferenta foarte mare intre cele doua tipuri de servicii. Skype are modificata inclusiv metoda prin care utilizatorii sunt alertati in legatura cu apelul, o simpla notificare fiind rulata in locul soneriei care este actionata in mod normal cand un apel este primit de la o alta persoana.

Every Skype group with up to 50 people now supports calling, whether you’re ringing just your best friend or 45 coworkers. Whether you’re catching up with your friends, having a team status update, or a conference call with speakers based all around the globe, Skype makes it easy to get everyone in one place.

Skype permite inclusiv sunarea grupurilor de pana la 25 de persoane in mod simultan, sau apelarea individuala a fiecarei persoane pe care dorim sa o adaugam la o conversatie. Skype a fost principalul serviciu pentru apeluri video cu cativa ani in urma, in special in cadrul companiilor, iar acum vrea sa-si recastige aceasta pozitie, desi este foarte dificil.