Netflix. Iata CAND vor CRESTE Preturile Abonamentelor

Netflix. Cand vor creste preturile abonamentelor a fost dezvaluit astazi, iar clientii mai au putin pana cand vor trebui sa plateasca mai multi pentru filme si seriale.

netflix crestere pret

Netflix. Acum cateva saptamani au aparut primele informatii privind cresterile de preturi pentru abonamentele serviciului de streaming video la cerere, iar astazi aflam si ziua in care ar urma sa se intample acest lucru. Americanii au inceput sa fie deja anuntat ca din data de 3 mai Netflix urmeaza sa creasca preturile pentru abonamentele pe care le folosesc, ele ajungand la valori subtantiale, si nu doar in SUA, inclusiv in alte tari de pe glob.

Netflix. Preturile abonamentelor din SUA vor creste cu 1, 2, 3 dolari pe luna pentru fiecare dintre clienti, iar asta in conditiile in care compania americana adauga tot mai mult continut pentru cei interesati sa il vizualizeze. In Europa preturile abonamentelor ar putea creste cu 1, 2, si respectiv 3/4 euro, cei de la Netflix testand diverse variante pentru a le oferi clientilor mai multe optiuni in ceea ce priveste alegerea preturilor pentru abonamentele disponibile in platforma.

Netflix. Iata CAND vor CRESTE Preturile Abonamentelor

netflix crestere pret abonament

Netflix. Daca in SUA preturile vor creste incepand cu data de 3 mai, deocamdata nu se stie cand anume vor creste preturile si in Europa, asa ca mai mult ca sigur vom avea de asteptat pana cand vor aparea detalii. E foarte posibil ca Netflix sa amane cresterea de preturi in Europa pentru iunie, iulie, vara, sau anul 2020, nimeni nu stie deocamdata, pentru ca nu s-a dezvaluit absolut nimic, iar compania inca nu a oferit detalii cu privire la aceasta initiativa.

Netflix. O crestere de preturi cu 1 – 4 euro pentru abonamente probabil nu va afecta prea mult baza de clienti ai platformei, cel putin pana cand Apple TV Channels, sau Apple TV Plus vor fi lansate si in Romania. Din acel punct ramane de vazut in ce masura Netflix va mai ramane competitiv, mai ales daca utilizatorii romani vor avea parte de mai mult continut decat in cadrul actualei platformei de streaming video, care in Romania are libraria video mult limitata.

3 COMENTARII

  1. Mie deja mi l-au marit de la 12 la 14 euro…..plus ca si-au schimbat metoda de payment, o fac saptamanal, respectiv 3,5 euro pe saptamana…..zdrente