Prima Pagina iPad Pro iPad Pro 2018. PROBLEME GRAVE Raportate de Clienti

iPad Pro 2018. PROBLEME GRAVE Raportate de Clienti

0

iPad Pro 2018 probleme ecran

Lansate la finalul anului trecut, tabletele iPad Pro 2018 ale companiei Apple incep sa aiba probleme grave raportate de catre clienti, iar mai jos puteti vedea o demonstratie a lor. Mai exact, puteti vedea mai jos ca problemele principale au la baza refuzul ecranului de a interpreta atingerile, lag in timpul scroll-ului, sau refuzul de a interpreta anumite gesturi.

iPad Pro 2018 sunt acele tablete pe care Apple le vinde direct indoite, insa se pare ca nici ecranele nu sunt chiar atat de grozave, ceea ce se va dovedi a fi o problema uriasa. Numarul clientilor care se plang din cauza faptului ca tabletele iPad Pro 2018 au probleme crestere pe zi ce trece, iar cei de la Apple deocamdata n-au suflat o vorba despre asta.

iPad Pro 2018. PROBLEME GRAVE Raportate de Clienti

Problemele cu tabletele iPad Pro 2018 au aparut, pentru unii clienti, chiar din momentul in care au cumparat unitatile de la compania Apple, unele fiind chiar versiunile foarte scumpe, cu 1 TB spatiu de stocare. Exista si clienti cu tablete iPad Pro 2016, sau 2017, care raporteaza probleme similare dupa cele mai recente actualizari ale iOS, insa nu pare sa existe o regula clara.

I bought a new 12.9″ iPad pro on the first available day last Wednesday. The o, k, and to a lesser extent i and j keys on the on-screen software keyboard consistently recognized touch with a click and change in colour of the key but the letter would often not appear in any program. For o in particular, it often required several attempts to make the letter register. Spent time on the phone with apple and they didn’t have a solution. A full restore to factory settings didn’t help. I returned it to the store today and picked up a new 12.9″ iPad pro. Brought it home and this one is worse.

Unii dintre clienti au observat ca problemele apar cand Apple Pencil e conectat la tablete, altii chiar si fara el, iar Apple inlocuieste unitatile afectate, cu altele noi, care sunt la fel de afectate. Deocamdata cei de la Apple n-au recunoscut in mod oficial ca exista o problema cu tabletele iPad Pro 2018, sau cele mai vechi, si probabil nici nu vor face acest lucru oficial.

Articolul anteriorWhatsApp. Anunt EXTREM de IMPORTANT pentru iPhone, Android
Urmatorul articolHuawei P30 PRO vs Samsung GALAXY S10. Comparatia Camerelor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.